Τραγωδία στα Ιωάννινα: Νεκρός 19χρονος σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα

troxaio moto

Ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του το βράδυ της Παρασκευής (18/10) στα Ιωάννινα όταν η μηχανή του εξετράπη από την πορεία της ενώ κινούνταν στην εθνική οδό Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας στα Καρδαμίτσια.

Ο νεαρός προσέκρουσε σε σταθμευμένο βαν και κατέληξε με σφοδρότητα στο οδόστρωμα, αναφέρει το epirustv.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες προχώρησαν σε ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωσαν τον νεαρό διακομίζοντάς τον στο νοσοκομείο Χατζηκώστα. Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο νεαρός οδηγός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Κάτοικοι της περιοχής τόνισαν πως στο σημείο δίκυκλα αλλά και αυτοκίνητα αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Χθες (18-10-2024) και περί ώρα 20:55 στο 5ο χιλιόμετρο της παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας, δίκυκλη μοτοσικλέτα, οδηγούμενη από 19χρονο ημεδαπό, εκτράπηκε της πορείας της και προσέκρουσε σε σταθμευμένο Ι.Χ.Φ. όχημα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. 

protothema.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


agrinio24.gr