Πιρόλα: «Για μας είναι σημαντικό να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι»

Ο Ιταλός σέντερ μπακ έκανε δηλώσεις για το ματς του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό (20/10, 16:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ), τονίζοντας πως οι Πειραιώτες πρέπει να επιβάλουν το ρυθμό τους, ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λορέντσο Πιρόλα:

Για τον Μπάλντοκ: «Είμαι συγκλονισμένος και πολύ στεναχωρημένος με αυτό που έγινε. Έμαθα την είδηση όταν ήμουν στην Ιταλία με την Εθνική μου ομάδα. Καταλαβαίνω πως είναι μια σοκαριστική είδηση για την ομάδα του, για τους συμπαίκτες του και για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι μια τραγωδία. Δεν ήξερα τον Μπάλντοκ προσωπικά. Τον είδα στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε με τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορώ καν να σκεφτώ πως ήταν οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας που αγωνίστηκαν εκείνο το βράδυ στην Αγγλία, αλλά τουλάχιστον χαίρομαι που πήραν μια νίκη για τον φίλο τους».

Για την εθνική Ιταλίας: «Ο στόχος μου είναι να παίξω στην Εθνική ομάδα ανδρών της Ιταλίας. Για αυτό δουλεύω και ελπίζω να συμβεί. Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά με την Εθνική Ελπίδων της χώρας μου και προκριθήκαμε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πιστεύω πραγματικά πως θα καταφέρω να εκπληρώσω τους στόχους μου. Δουλεύω σκληρά και ανυπομονώ να μάθω τι θα συμβεί στο μέλλον».

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: «Όλα τα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολα και ταυτόχρονα σημαντικά, γιατί όλες οι ομάδες όταν παίζουν απέναντι μας θέλουν να δώσουν το 200% των ικανοτήτων τους για να πετύχουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Για μας είναι σημαντικό να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».//ΔΜ


Πηγή