Μάχη που… ξυπνά μνήμες Βερολίνου

Ένα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια της κανονικής περιόδου της EuroLeague θα έχουμε την τύχη να παρακολουθήσουμε σχετικά νωρίς στη διοργάνωση, από την 4η αγωνιστική. Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Wizink Center (17/10, 21:45) και η Ευρώπη περιμένει με… κομμένη την ανάσα την επανάληψη του περσινού τελικού, που κατέληξε σε απόλυτο ελληνικό θρίαμβο.

Η “Βασίλισσα” μοιάζει να… ψάχνει το στέμμα της στο ξεκίνημα της σεζόν, στο οποίο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και απέχει παρασάγγας από τον καλό της εαυτό. Ήττες σε Ισπανία και Ευρώπη, κακές εμφανίσεις, τραυματισμοί και προβληματισμός χαρακτηρίζουν τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του Τσους Ματέο, που είναι βέβαιο πως έχει ύψιστο κίνητρο να πάρει “εκδίκηση” από τον Παναθηναϊκό και να ξεκινήσει τη δική της αντεπίθεση.

Οι “πράσινοι”, από την άλλη, περίμεναν πιθανότατα πως θα ταξίδευαν στη Μαδρίτη όντες στην κορυφή της βαθμολογίας με το 3Χ3 στις αποσκευές τους, αλλά η “νεοφώτιστη” Παρί τους χάλασε τα σχέδια και έδωσε διαφορετικό χαρακτήρα στο επερχόμενο ντέρμπι, με τους Πρωταθλητές Ευρώπης να επιτρέπουν και να “ανέχονται” πολύ σπάνια δύο συνεχόμενες ήττες.

Αναμφίβολα, το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής προσελκύει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και θα προσφέρει άφθονη τροφή για συζήτηση, και ίσως για τα πρώτα ουσιαστικά συμπεράσματα για δυο από τους ισχυρότερους διεκδικητές του τίτλου.//ΑΦ

The post Μάχη που… ξυπνά μνήμες Βερολίνου appeared first on www.ertsports.gr.


Πηγή