Νέος Κόσμος: Άγρια συμπλοκή παιδιών και γονέων – Βίντεο ντοκουμέντο του MEGA

Αδιανόητες εικόνες σε γειτονιά της Αθήνας. Ανήλικοι αλλά και οι… ενήλικες γονείς τους σε σκηνές απείρου κάλλους.

Στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το MEGA έχει καταγραφεί η άγρια συμπλοκή μεταξύ 14χρονων, στην οποία μετά από λίγο ενεπλάκησαν και οι γονείς τους, eνώ στην συνέχεια κατέβηκε όλη η γειτονιά, επιχειρώντας να δώσει τέλος στα όσα απίστευτα διαδραματίζονταν.

Η μανία τους όμως είναι μεγάλη… Μπουνιές, κλωτσιές. Oι πάντες εκτός εαυτού.

Η μητέρα του ενός 14χρονου φαίνεται να κρατά στο χέρι της ένα μπουκάλι και με αυτό να χτυπά όποιον βρίσκει μπροστά της. Λίγο αργότερα το χτυπά κάτω και το σπάει.

Επικρατεί πανικός.

Μέσα σε λίγα λεπτά ο δρόμος στον Nέο Kόσμο μετατράπηκε σε ρινγκ. Κάτοικοι που άκουσαν τις φωνές βγήκαν έντρομοι στα μπαλκόνια τους για να δουν τι συμβαίνει.

Κάποιοι προσπάθησαν να σταματήσουν τον καυγά. Λίγη ώρα αργότερα στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία και προσήγαγε τους γονείς και τους δύο 14χρονους.

Οι απειλές στον 14χρονο, το ραντεβού για ξύλο και η ανάρτηση στα social media

Μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA ο 14χρονος, θύμα συστηματικού εκφοβισμού από τα άλλα παιδιά, εξηγεί πως η συμπλοκή ξεκίνησε μετά από κάλεσμα για «ξύλο»: «Έλεγε ότι ”θα σε βρω”, ”έλα σέντρα” να κανονίσουμε κάτι για να πλακωθούμε και κακώς ή καλώς του απάντησα. Βγήκαμε μαζί με τον πατέρα μου για να πάμε να βρούμε αυτά τα παιδιά και να το σταματήσουμε όλο αυτό».

Σύμφωνα με τον πατέρα του 14χρονου, όλα ξεκίνησαν δύο εβδομάδες πριν στο σχολείο των παιδιών. Ο ανήλικος δέχτηκε επίθεση από δυο συμμαθητές του, οι οποίοι μάλιστα βιντεοσκοπούσαν την επίθεση κι ανέβασαν το υλικό στα social media.

«Ήρθαν από το άλλο σχολείο και φώναζαν ”θα σε δείρουμε” κακές λέξεις. Το ανέβασαν story στο Instagram και το είδαν πάρα πολλά άτομα, φίλοι γνωστοί και τα λοιπά».

Όπως καταγγέλλει ο πατέρας χθες βράδυ μια παρέα παιδιών μαζεύτηκε κάτω από το σπίτι και τους έβριζαν. Όταν εκείνος με τον γιο του βγήκαν έξω λίγα μέτρα πιο κάτω ακολούθησε η ανελέητη συμπλοκή.

«Τον απειλούσαν, του έλεγαν ότι ξέρουμε που μένεις σε ποιο όροφο και θα έρθουμε και τέτοια, θα σε σκοτώσουμε, θα σε κάνουμε. Αν λοιπόν το παιδί σου βλέπεις μέσα ότι θα ανέβουμε στον τέταρτο και θα σκοτώσουμε και εσένα και το παιδί σου τι θα κάνεις; Θα πας για δουλειά ή θα κάθεσαι να φυλάς το παιδί σου;».

Τα χτυπήματα, η εξύβριση και οι απειλές σταμάτησαν μόνο όταν ένας από τους γείτονες απομάκρυνε το ένα παιδί και το κράτησε στο κατάστημα του μέχρι να φτάσει η αστυνομία.


Πηγή