Βρετανία: Το σημείωμα του πατέρα της 10χρονης κάτω από το μαξιλάρι – Παραδέχεται ότι την σκότωσε στο ξύλο

Πρόκειται για μια πραγματικά ανατριχιαστική ιστορία που έχει σοκάρει την Βρετανία από Αύγουστο και τώρα αναβιώνει στο δικαστήριο.

Η 10χρονη Σάρα βρέθηκε με δεκάδες τραυματισμούς. Είχε μώλωπες, εγκαύματα και σπασμένα οστά  σε μια βάναυση κακοποίηση τις εβδομάδες που προηγήθηκαν του θανάτου της στο σπίτι της στο Λονδίνο.

Ένοχος έχει κριθεί ο πατέρας της μικρής ο οποίος και δικάζεται. Στο δικαστήριο διαβάστηκε ένα χειρόγραφο σημείωμα στο οποίο ο πατέρας της παραδέχθηκε ότι σκότωσε τη 10χρονη κόρη του «χτυπώντας» την.

Στην πρώτη σελίδα είχε γράψει «Σ’ αγαπώ Σάρα», ενώ στη δεύτερη έγραφε: «Όποιος δει αυτό το σημείωμα είμαι εγώ ο Ουρφάν Σαρίφ σκότωσα την κόρη μου χτυπώντας την. Τρέχω μακριά γιατί φοβάμαι, αλλά υπόσχομαι ότι θα παραδοθώ και θα πάρω την τιμωρία».

Ο 42χρονος πατέρας της Σάρα, η σύζυγός του και 30χρονη μητριά της Σάρας και ο 29χρονος θείος του παιδιού δικάζονται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Σε ένα οκτώμισι λεπτών τηλεφώνημα στην αστυνομία και αφού διέφυγε στο Πακιστάν με την υπόλοιπη οικογένειά του, ο Sharif είπε με λυγμούς: «Είμαι σκληρός πατέρας» και «σκότωσα την κόρη μου».

Η μικρή άρχισε να φοράει χιτζάμπ για να κρύψει τα τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι της από τον έξω κόσμο, καθώς την χτυπούσαν με αντικείμενα, την στραγγάλιζαν, την έδεναν, την έκαιγαν με σίδερο και την δάγκωναν, όπως ακούστηκε στο δικαστήριο.


Πηγή