Στην Κωνσταντινούπολη το 1ο ΓΕΛ Πρέβεζας στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS (φωτο)

f1

Στην Κωνσταντινούπολη το 1ο ΓΕΛ Πρέβεζας στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ «Climate Action starts from Local Level»

Στην Κωνσταντινούπολη  ταξίδεψε αντιπροσωπεία μαθητών και καθηγητών του 1ου ΓΕΛ Πρέβεζας από 6 μέχρι 12 Οκτωβρίου 2024. Η εκπαιδευτική επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+ «Climate Action starts from Local Level». Στο πρόγραμμα που είχε βασικό θέμα και τίτλο «Ecophobia»  συμμετείχαν 6 χώρες:  Ρουμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία και Τουρκία.

Οι συμμετέχοντες επισκέφτηκαν τα κυριότερα μνημεία της Κωνσταντινούπολης και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν πολιτιστικά επιτεύγματα αιώνων με διαφορετική κουλτούρα που ωστόσο συνυπάρχουν αρμονικά στο περιβάλλον. Πραγματοποιήθηκαν εργαστήρια και  παρουσιάσεις στο σχολείο υποδοχής σχετικά με το θέμα «Ecophobia»  και με το βαθμό υλοποίησης πολιτικών προστασίας του περιβάλλοντος 

Οι εμπειρίες που αποκόμισαν μαθητές και εκπαιδευτικοί ήταν μοναδικές, ενισχύοντας την επιθυμία τους να συνεισφέρουν ακόμη περισσότερο στην προστασία του περιβάλλοντος πραγματοποιώντας ανάλογες δράσεις στο μέλλον. 

f1
f1
f2
f2
f3
f3
f4
f4
f5
f5
f6
f6

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


Πηγή