Αιτωλοακαρνανία: Αγωνία για την 13χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ – «Έχει διαφύγει τον κίνδυνο», λέει η γιαγιά της

Η μητέρα της με αγωνία θα μιλήσει στο Live News: «Τελευταία ενημέρωση που είχα χτες το βράδυ από τον κύριο Ηλιάδη είναι ότι είμαστε αισιόδοξοι».

Το σοκ αδιανόητο ακόμα στο Καινούριο Αιτωλοακαρνανίας καθώς ένα χωριό ολόκληρο είναι ανάστατο μετά την παράσυρση μιας 13χρόνης που την είδαν αιμόφυρτη μπροστά στα μάτια τους

Η γιαγιά της μικρούλας συγκινημένη θα μιλήσει για την εγγόνα της, που έχει το όνομα της:

«Νομίζω με το φανάρι την πήρε. Έχει αιμάτωμα στο κεφάλι, κάκωση στο ισχίο του».

Οι προσευχές της δυνατές για να καταφέρει η μικρή να ξανασταθεί στα πόδια της, αλλά και η οργή μεγάλη για τον οδηγό.

«Είχε το θράσος και δεν εμφανίστηκε. Σταμάτησε πιο κάτω, αλλά τι να λέει αυτό; Αυτό που είπα στους αστυνομικούς είναι να παίρνουν τα διπλώματα από τους μεγάλους ανθρώπους».

Ευτυχώς τα πρώτα μηνύματα φαίνονται θετικά και όλα δείχνουν πως τελικά κερδίζει τη μάχη η 13χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Στο πλευρό της η μητέρα της, όπου θα δηλώσει: «Το θετικό μέσα σε όλο αυτό το συμβάν είναι ότι το παιδί είχε τις αισθήσεις του».

Τραγική ειρωνεία, η γιαγιά θα πει πως ένας από τους νοσοκόμους είναι γιός του οδηγού:

«Εκεί που έχουμε το παιδί, έχουμε μάθει πως είναι νοσοκόμος ο γιος του και δεν έχει εμφανιστεί καθόλου».

Όλα έγιναν σ΄έναν δρόμο που είναι μια επαρχιακή οδός, σε έναν τόπο μικρό που όλοι λίγο πολύ γνωρίζονται.

Οι κάτοικοι μιλούν για έναν δρόμο, που οδηγοί περνούν με ταχύτητα από την κατοικημένη περιοχή χωρίς να νοιάζονται για τίποτα.

Το στοίχημα τώρα είναι στα μέσα της εβδομάδας, εφόσον δεν παρουσιαστεί επιπλοκή, να βγάλουν την 13χρονη από την καταστολή.

Η γιαγιά της 13χρονης στο LIVE NEWS

Η γιαγιά της 13χρονης, η κυρία Ειρήνη, μίλησε στο LIVE NEWS για την κατάσταση υγείας της εγγονής της.

«Την είδαμε κάτω στην άσφαλτο να παρατάει. Είχα πάει να πετάξω τα σκουπίδια και μου είπαν πως κάτι έγινε στο σπίτι μου. Σκέφτηκα τον άντρα μου, γιατί είναι μεγάλος σε ηλικία και όταν πήγα είδα άσπρο παντελόνι, και όταν πλησίασα είδα την εγγονή μου κάτω στο οδόστρωμα. Σοκ έπαθα. Δεν φρενάρισε καθόλου. Από ότι μάθαμε έχουμε διαφύγει τον κίνδυνο, παραμένει διασωληνωμένη αλλά πάμε καλά τώρα. Δεν τον ξέρουμε αυτόν. Είναι μεγάλος σε ηλικία. Δεν έχει εμφανιστεί και λέει πως δεν είδε το παιδί. Δεν υπήρχε φρενάρισμα πουθενά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ηλιάδη γιατί είναι και άνθρωπος πάνω από όλα».

Ο κύριος Δημήτρης, παππούς της 13χρονης ανέφερε στην εκπομπή:

«Κοιτάω και βλέπω την εγγονή μου κάτω. Τρελάθηκα. Αυτός είχε σταματήσει 100 μέτρα πιο κάτω».


Πηγή