Κωνσταντίνα Σωτηρίου: Ποια είναι η Σερραία δασκάλα που διακρίθηκε μεταξύ των ομορφότερων γυναικών στον κόσμο

1888 1536×864

Η μελαχρινή καλλονή εκπροσώπησε την Ελλάδα στο μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Miss Cosmo International 2024, που διοργανώθηκε στο Βιετνάμ

Δίπλα στον ποταμό Saigon, στο River Side Park, στο Βιετνάμ στήθηκε μία από τις πιο εντυπωσιακές σκηνές θεάματος προκειμένου να φιλοξενήσει τον 1ο Διεθνή Διαγωνισμό Ομορφιάς Miss Cosmo International, έναν νέο διαγωνισμό που στοχεύει να προσελκύσει το παγκόσμιο κοινό των καλλιστείων.

Κι εκεί βρισκόταν η «δική μας», η Ελληνίδα 25χρονη Κωνσταντίνα Σωτηρίου, η οποία διακρίθηκε στην κορυφαία 20άδα ανάμεσα σε 60 χώρες και 1η στην Ευρώπη.

Κωνσταντίνα Σωτηρίου

Η μελαχρινή καλλονή μίλησε στο iefimerida.gr για τη συμμετοχή της, αλλά και τους στόχους της. Ανάμεσα σε άλλα είπε: «Η συμμετοχή μου στο Βιετνάμ ήταν μια πρωτόγνωρη και υπέροχη εμπειρία για μένα. Αρχικά οι στιγμές που ζούσα καθημερινά εκεί, η επαφή μου με μία άλλη και πολύ διαφορετική κουλτούρα, οι ομορφιές του φυσικού τοπίου, η γνωριμία και η συναναστροφή με τις άλλες διαγωνιζόμενες ήταν κάτι το μοναδικό για μένα που πραγματικά ήμουν τόσο τυχερή που το ζούσα. Το αποκορύφωμα της χαράς και του ενθουσιασμού μου ήρθε φυσικά με την πρόκρισή μου. Τη στιγμή που άκουσα το όνομα της χώρας μου ένιωσα υπερήφανη γι’ αυτή την εκπροσώπηση και ήταν μια ανταμοιβή για όλη την προσπάθεια που κατέβαλα όλο αυτό το διάστημα. Δυστυχώς δεν κατάφερα να περάσω στην επόμενη φάση, κάτι το οποίο μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση, αλλά μην ξεχνάμε ότι έμειναν εκτός χώρες που ήταν φαβορί».

Κωνσταντίνα Σωτηρίου

Η 25χρονη αναπληρωματική Μις Ελλάς μήνες πριν από τον διαγωνισμό είχε ταξιδέψει στο Πουέρτο Ρίκο προκειμένου να λάβει μέρος σε ένα εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας ειδικά για διαγωνιζόμενες σε διεθνή επίπεδα. Εκεί, με τη στήριξη του Joselo Sostre, εκπαιδεύτηκε από τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου σε θέματα εμφάνισης, πασαρέλας (catwalk), beauty code, επικοινωνίας και ικανότητες δημόσιας συζήτησης (debate).

«Μετά τον διαγωνισμό Miss Cosmo έχω ανάγκη από λίγη ξεκούραση, μια που το πρόγραμμά μου ήταν πολύ εξαντλητικό και απαιτητικό. Είμαι βέβαια σε συζητήσεις με τον national director μου στην Αμερική για τις επόμενες κινήσεις μου. Ο στόχος μου από εδώ και πέρα είναι να συνεχίσω την καριέρα μου στο εξωτερικό, γιατί εκεί υπάρχει περισσότερος επαγγελματισμός και μπορώ να εξελιχθώ ως μοντέλο».

Τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ τα έκανε ενώ σπούδαζε στο Παιδαγωγικό Τμήμα στη Θεσσαλονίκη, ενώ, όπως λέει, το επάγγελμα της δασκάλας θα το εξασκήσει όταν δεν θα μπορεί πια να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Κωνσταντίνα Σωτηρίου

«Τα πρώτα μου βήματα στον χώρο του μόντελινγκ τα έκανα ούσα φοιτήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος στη Θεσσαλονίκη. Γράφτηκα σε ένα πρακτορείο και πήρα μέρος σε διάφορες επιδείξεις. Το αποφασιστικό βήμα όμως το έκανα παίρνοντας μέρος στα καλλιστεία Star Hellas/Miss Hellas/Miss Young και αυτός ο διαγωνισμός μού άνοιξε τις πόρτες για τη συμμετοχή μου σε πασαρέλες καταξιωμένων σχεδιαστών στην Ελλάδα, στο Πουέρτο Ρίκο, στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης και πρόσφατα στον διαγωνισμό Miss Cosmo στο Βιετνάμ, που εννοείται και αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά και ήταν κάτι μοναδικό και αξέχαστο για μένα. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον National Director μου Joselo Sostre ο οποίος ανέλαβε όλη την προετοιμασία μου η οποία έγινε στο εξωτερικό, αλλά και τον Πάνο Ζήνα διότι τα περισσότερα ρούχα που φορούσα καθημερινά στον διαγωνισμό ήταν από τον οίκο ”Cinema”.

Το επάγγελμα του εκπαιδευτικού μου αρέσει πολύ, γι’ αυτό εξάλλου και το επέλεξα και αυτή τη στιγμή τελειώνω και το μεταπτυχιακό μου πάνω σ αυτό. Αυτό το διάστημα όμως θα ήθελα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ στο εξωτερικό, να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου σε έναν χώρο πολύ απαιτητικό και ανταγωνιστικό. Όταν έρθει η στιγμή που θα νιώσω ότι δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, θα ξαναγυρίσω στο εκπαιδευτικό μου έργο για να προσφέρω τις γνώσεις μου και τη βοήθειά μου στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες στις οποίες έχω εξειδικευτεί».

vradini.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


Πηγή