Ράις: «Εμείς ήμασταν το πρόβλημα με την Ελλάδα, όχι ο Λι Κάρλσεϊ»

«Ήταν ξεκάθαρος μαζί μας όταν έφτασε… ερχόταν για τρεις διπλές συναντήσεις. Και ο τρόπος που…κουβαλούσε τον εαυτό του και τον τρόπο που παίζαμε, νομίζω ότι ήταν απίστευτος. Αυτή είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι μαζί του, γιατί εν ήμουν με τους κάτω των 21 ετών, αλλά τα παιδιά που ήρθαν ήταν γεμάτα επαίνους γι’ αυτόν», είπε ο Ντέκλαν Ράις.

«Αυτό που πρέπει να συμβεί θα συμβεί, αλλά όλοι απολαμβάνουμε αυτή την εμπειρία», τόνισε ο μέσος της Άρσεναλ, ο οποίος σκόραρε δύο φορές σε τέσσερα ματς υπό τον Λι Κάρσλεϊ.

Ο 50χρονος “χρίστηκε” προσωρινός διάδοχος του Γκάρεθ Σάουθγκειτ τον Αύγουστο, αρχικά για το Nations League. Αλλά από την ήττα με 2-1 από την εθνική μας στο Γουέμπλεϊ, ο Κάρσλεϊ έχει στείλει διαφορετικά μηνύματα σχετικά με την επιθυμία του να καταλάβει μόνιμα τη θέση.

Αρχικά είπε ότι «ήλπιζε» να επιστρέψει στον ρόλο του στην U-21, προτού ισχυριστεί ότι η θέση του εθνικού προπονητή θα έπρεπε να πάει σε έναν «προπονητή παγκόσμιας κλάσης» σε τηλεοπτική συνέντευξη μετά την νίκη (1-3) των “τριών λιονταριών” την Κυριακή (13/10) στο Ελσίνκι.

Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, ο πρώην Ιρλανδός διεθνής επιβεβαίωσε ότι «σίγουρα» δεν αποκλείεται από την κούρσα για τη θέση, ενώ ο Γερμανός Τόμας Τούχελ είναι πλέον το φαβορί σύμφωνα με τους Βρετανούς.

Η ήττα από την Ελλάδα στο Γουέμπλεϊ, όπου ο Κάρσλεϊ είχε βάλει στο γήπεδο μια πειραματική ομάδα γεμάτη επιθετικούς παίκτες, θα μπορούσε να είναι ένα μοιραίο πλήγμα για τις ελπίδες του.

Όμως, ο Ράις τον υποστήριξε: «Εμείς ήμασταν το πρόβλημα το βράδυ της Πέμπτης. Φταίμε εμείς, όχι ο Λι (Κάρλσεϊ)», τόνισε.//Λ.


Πηγή