Βεζένκοφ: «Πρέπει να δουλέψουμε σε κάποια κομμάτια» (video)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοφ στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι λόγω του φόρτου που έχουμε μπροστά μας, παίξαμε την Παρασκευή, παίζουμε την Τρίτη, ξανά την Παρασκευή, έπρεπε να το τελειώσουμε νωρίς. Ο Άρης έχει δείξει πολύ σκληράδα, πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο, παίζει κι αυτός στην Ευρώπη. Οπότε θέλαμε να ξεκινήσουμε καλά, γιατί δεν είχαμε παίξει καλά ούτε με τη Ζαλγκίρις, ούτε με το Λαύριο, ούτε με τη Φενέρ. Νομίζω κάναμε πολύ καλή δουλειά και συνεχίζουμε με την Αρμάνι.

Θέλουμε συνοχή, θέλουμε συνέχεια. Πρέπει να δουλέψουμε, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Οπότε βήμα βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι, πάμε να κερδίσουμε την Αρμάνι.

Στην επίθεση έχουμε πολύ ταλέντο, έχουμε παίκτες που μπορούν να βάλουν 20 πόντους ανά πάσα στιγμή. Το θέμα είναι η σκληράδα. Αυτό τουλάχιστον δε δείξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, τα επιθετικά ριμπάουντ, όπως και σήμερα είχαμε κάποια θέματα μικρά. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτά τα κομμάτια, πιο πολύ πνευματικά, είναι θέμα διάθεσης, και από εκεί και πέρα θα βρούμε όλες τις λύσεις.

Πολύ έμπειρη ο ομάδα το Μιλάνο. Πολύ καλοί παίκτες, πολύ καλός προπονητής. Πρέπει να εστιάσουμε σε εμάς, να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».//ΑΦ


Πηγή