ΣΥΡΙΖΑ: «Αμφισβητούμε και την απαρτία της συνεδρίασης της ΚΕ & το αποτέλεσμα» – Τι λένε μέλη της ΚΕ

Σε μια θυελλώδη συνεδρίαση, η ΚΕ επέλεξε με 140 θετικές ψήφους έναντι 12 κατά, να αποκλείσει με ονομαστική αναφορά την υποψηφιότητα του πρώην προέδρου του.

«Άθλια κατάσταση»

«Προσπαθώ να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να είναι και κόσμιες. Ήταν μια άθλια κατάσταση η χθεσινή, μια ΚΕ που δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, μια συνεδρίαση που είχε έναν και μόνο στόχο, να καθαιρέσει τον εκλεγμένο πρόεδρο», λέει στο MEGA, Έφη Μιχελάκη, μέλος ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ.

«Όλα αυτά και όταν νομίζεις ότι μπορείς να ηγηθείς είτε είναι οι ’87’ είτε δεν ξέρω πόσοι μιας τέτοιας αντιδημοκρατικής προσπάθειας, καταλαβαίνετε ότι χτυπάς τα ευαίσθητα αντανακλαστικά του κόσμου».

Όπως λέει η ίδια:

«Δεν μπορώ να σκεφτώ ένα επιχείρημα για αυτήν την κατάσταση. Ένας άνθρωπος που εκλέγεται πριν 11 μήνες με τόσο ισχυρή πλειοψηφία και μάλιστα παρακινεί κόσμο να έρθει να συμμετέχει στη διαδικασία και για αυτούς τους 11 μήνες το μόνο που δέχεται είναι πόλεμος και διαπόμπευση… δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων ποτέ».

«Είναι μια μεθοδευμένη προσπάθεια να ρίξουν λάσπη στο πρόσωπο και να αφήσουν πίσω τις πολίτικες τις οποίες και επικαλούνται», λέει η ίδια, προσθέτοντας:

«Σε ό,τι αφορά την χθεσινή συνεδρίαση, αμφισβητούμε, και εγώ προσωπικά, και την απαρτία της συνεδρίασης της ΚΕ και φυσικά το αποτέλεσμα».

«Το Συνέδριο θα αποφασίζει», καταλήγει η ίδια.


Πηγή