Τραγανές «πατάτες» από αβοκάντο

Υλικά

4 αβοκάντο
3 αυγά
1 φλ. τσαγιού αλεύρι
1 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
1 κ. σ. καρύκευμα με ιταλικά μπαχαρικά
1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
1 κ. γλ. αλάτι

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώστε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί.
Κόψτε τα αβοκάντο στη μέση κατά μήκος και στη συνέχεια κόψτε τα σε σφήνες.
Τοποθετήστε τα αυγά σε έναν πάτο και χτυπήστε τα ελαφρώς.
Σε ένα άλλο πιάτο προσθέστε το αλεύρι και σε ένα τρίτο την τριμμένη φρυγανιά με το ιταλικό καρύκευμα, τη σκόνη σκόρδου και το αλάτι.
Βουτήξτε το αβοκάντο στο αλεύρι, στη συνέχεια στο αυγό και τέλος στην τριμμένη φρυγανιά.
Τοποθετήστε τα αβοκάντο στο ταψί και ραντίστε ελαφρώς με ελαιόλαδο.
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 12-14 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανά.


Πηγή