Η ατζέντα του Σαββάτου

NATIONS LEAGUE: Οι αγώνες της 3ης αγωνιστικής του Nations League συνεχίζονται, καθώς υπάρχουν ντέρμπι κορυφής στην Α’ κατηγορία. Για την League A, η Κροατία κοντράρεται με την Σκωτία στις 19:00, με το σύνολο του Ντάλιτς να ψάχνει το τρίποντο ώστε να μείνει σε τροχιά κορυφής του ομίλου. Στο έτερο ματς του ίδιου group, η Πολωνία φιλοξενεί την Πορτογαλία στις 21:45, με την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο να βάζει στόχο το τρίποντο και την παραμονή στην κορυφή. Την ίδια ώρα η Ισπανία αντιμετωπίζει την Δανία και η Σερβία την Ελβετία. Για τη League C και τον 2ο όμιλο, η ουραγός Λιθουανία κοντράρεται με το Κόσοβο στις 16:00 και στην άλλη αναμέτρηση του ίδιου ομίλου, η Κύπρος αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Ρουμανία. Για το 3ο group της League C, η Βουλγαρία διασταυρώνει τα ξίφη της με το Λουξεμβούργο στις 19:00. Το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου διεξάγεται στην Ουγγαρία, με την Λευκορωσία να έρχεται αντιμέτωπη με την Βόρεια Ιρλανδία, σε μια αναμέτρηση που έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την κατάληψη της πρώτης θέσης (21:45).

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2: Στην μοναδική αναμέτρηση της ημέρας για την Super League 2, ο Ηρακλής ταξιδεύει στον κάμπο για ένα παιχνίδι βγαλμένο από τα “παλιά” καθώς θα αντιμετωπίσει την Λάρισα στις 15:00 στο “AEL FC Arena”. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Βόρειου ομίλου, με τον “γηραιό” να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς προέρχεται από αλλαγή προπονητή και δυο ισοπαλίες σε τρεις αγώνες.

BASKET LEAGUE: Μετά την νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη, για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στις 17:00, καθώς είναι αυτό που ανοίγει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στον Άγιο Θωμά το Μαρούσι και ο Κολοσσός Ρόδου ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα (18:00), μετά τις ήττες τους από Προμηθέα Πάτρας και Πανιώνιο αντίστοιχα, ενώ η ΑΕΚ θέλει να κάνει το απόλυτο με αντίπαλο την Καρδίτσα στην “Sunel Arena” στις 20:15, μετά την νίκη επί του Άρη στην πρεμιέρα.

ΠΟΛΟ: Οι αγώνες της Α1 Πόλο των Ανδρών ξεκινούν σήμερα με την πρώτη αγωνιστική. Στις 15:00 ο πρωταθλητής Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Γλυφάδα στο “Παπαστράτειο” κολυμβητήριο. Στην συνέχεια η ΝΕ Λάρισας φιλοξενεί τον Εθνικό Πειραιά στις 17:00, ενώ την ίδια ώρα η Χίος κοντράρεται με τον ΓΣ Περιστερίου. Στις 18:00 ο ΝΟ Πατρών αντιμετωπίζει την ΑΕΚ και την ίδια ώρα διεξάγεται και το Υδραϊκός – Βουλιαγμένη. Τέλος ο Πανιώνιος βρίσκει μπροστά του το Παλαιό Φάληρο στις 19:00, ρίχνοντας την αυλαία της πρώτης πρώτης αγωνιστικής ημέρας. Η Α1 πόλο Γυναικών ξεκίνησε χθες με την πρώτη αναμέτρηση, αλλά το μενού περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια, με το πρώτο να ξεκινάει στην 13:00 με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, ενώ 15:30 τα Χανιά αντιμετωπίζουν την ΠΕΚΕΒ και στις 16:00 η Βουλιαγμένη κοντράρεται με το Ρέθυμνο. Ο Πανιώνιος βρίσκει στον δρόμο του τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι με έντονο ενδιαφέρον και η τελευταία αναμέτρηση είναι αυτή ανάμεσα στον Εθνικό Πειραιά και τον Άλιμο στις 19:00.


Πηγή