Τζορτζ Μπάλντοκ: Απέραντη θλίψη για τον θάνατο του διεθνούς ποδοσφαιριστή – Συγκλόνισε το μήνυμα της συζύγου του

Ένα παλικάρι… Ένα παιδί… Στα 31 του… Έτσι ξαφνικά… Ο Γιώργος, το χαμογελαστό και καλό παιδί, δεν είναι μαζί μας.

Έχει φύγει για το πιο μακρινό ταξίδι της ζωής του. Ένα παιδάκι ενός έτους δεν θα προλάβει καν να πει… «μπαμπά».

Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ, του ανθρώπου, του συζύγου, του πατέρα, του γιου, του ποδοσφαιριστή, σκoρπίζει απέραντη θλίψη.

Η σύντροφος του Αναμπέλ Ντίναμ, με ένα σπαρακτικό μήνυμα στο ίνσταγκραμ συγκλονίζει και αποχαιρετά τη μεγάλη της αγάπη.

«Τζορτζ, αγάπη της ζωής μου, αδελφή ψυχή μου. Ο τέλειος πατέρας ενός πανέμορφου αγοριού. Μαζί σου είχα ολοκληρωθεί. Ήσουν ο κόσμος μου και γνωρίζω ότι ήμουν ο δικός σου. Είσαι μαζί μου τώρα που ο Μπρόντι χαμογελάει. Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος αλλά θα τα καταφέρω για τον Μπρόντι. Στο υπόσχομαι. Θα σε αγαπώ για πάντα και πάντα G. Your Neen. X», έγραψε η σύζυγος του άτυχου ποδοσφαιριστή.

Για τον Μπάλντοκ

Στο 49′ ο Βαγγέλης Παυλίδης ανοίγει το σκορ για την Εθνική. Τρέχει αμέσως προς την εξέδρα των Ελλήνων, βγάζει το μαύρο περιβραχιόνιο, δείχνοντας το ψηλά και αφιερώνει το γκολ στον Μπάλντοκ.

Η συγκίνηση… τεράστια, με όλους τους διεθνείς αμέσως μετά να γίνονται μια αγκαλιά και να σηκώνουν τη φανέλα του Τζορτζ, τιμώντας έτσι τη μνήμη του.

Η νίκη στο Γουέμπλεϊ ήταν επική, όπως και η εμφάνιση της εθνικής μας. Όμως, το βράδυ αυτό δεν θα το θυμόμαστε για πάντα, επειδή η Ελλάδα νίκησε την Αγγλία.

Θα το θυμόμαστε για πάντα, γιατί τα λιοντάρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατάφεραν να κάνουν μια ολόκληρη χώρα να δακρύσει από τον τρόπο που αγωνίστηκαν για τον φίλο τους. Για τον Γιωργάρα τους.

Αυτός ήταν ο ποδοσφαιρικός θρίαμβος.

Η Ελληνίδα γιαγιά και τα σαλόνια της Premier League

Ήταν ΚΥΡΙΟΣ με κεφαλαία.

Γεννήθηκε το 1993, στο Μπάγινγκχαμ της Αγγλίας και μεγάλωσε εκεί. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη χώρα του, και συγκεκριμένα στη Μίλτον Κέιν Ντονς.

Το 2017 πήρε μεταγραφή για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με την οποία κατέγραψε 219 συμμετοχές. Κορυφαία του στιγμή, το εκπληκτικό τέρμα κόντρα στη Σουόνσι, το γκολ της χρονιάς, το 2022 για την ομάδα του.

Στο ενεργητικό του έχει συμμετοχή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023 και δύο προβιβασμούς από την Championship στην Premier League.

Ελληνίδα, ήταν η γιαγιά του. Και κάπως έτσι, έχοντας ρίζες από τη χώρα μας, το 2022 συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ, του τότε προπονητή της Εθνικής Ελλάδας.

Ντεμπούτο τον Ιούνιο του 2022 και τελευταίο του ματς με το εθνόσημο, τον περασμένο Μάρτιο, στην Τιφλίδα, κόντρα στη Γεωργία. Τελευταία του ομάδα ο Παναθηναϊκός, οποίος τον απέκτησε τον περασμένο Μάϊο.

Ήταν κλασικός παίκτης Αγγλίας, γρήγορος, δουλευταράς και πειθαρχημένος. Αλλά πάνω απ’ όλα ήταν ένα αγαθό, χαμογελαστό παιδί.

Ήταν 5 ώρες νεκρός στην πισίνα

Αιτία θανάτου του 31χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή είναι ο «πνιγμός δια του ύδατος», σύμφωνα με την Ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιβεβαιώθηκαν έτσι οι αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για πνιγμό. Το σώμα του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού δεν έφερε τραύματα ή σημάδια που να υποδεικνύουν κάποια εγκληματική ενέργεια, με την ΕΛ.ΑΣ να αποκλείει την εκδοχή εγκληματικής ενέργειας.

Κατά την νεκροτομή ελήφθησαν και δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένονται, αλλά σίγουρα θα χρειαστούν αρκετές ημέρες μέχρι να βγουν οι απαντήσεις.

Τα νεότερα για την αστυνομική έρευνα

Οι Αρχές έχουν συλλέξει βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο έχουν καταγραφεί ο άτυχος ποδοσφαιριστής να κάνει βουτιά στην πισίνα και ξαφνικά λίγη ώρα μετά να χάνει τις αισθήσεις του, και λίγο αργότερα να βυθίζεται στην πισίνα.

Επιπλέον ο Τζορτζ Μπάλντοκ έστειλε το τελευταίο μήνυμα σε συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό στις 17.45.


Πηγή