Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Να σταματήσει το έγκλημα…

987967987687689

Ο ένας χρόνος που συμπληρώθηκε με τα καθημερινά εγκλήματα πολέμου της κυβέρνησης του Ισραήλ ενάντια στους Παλαιστίνιους επιβεβαιώνει απόλυτα ανατριχιαστικές προβλέψεις για πορεία προς μια νέα ευρύτερη και παγκόσμια πολεμική σύγκρουση.

Η βαρβαρότητα και η κτηνωδία του γενοκτονικού πολέμου του Ισραήλ στη Γάζα αποτελεί συνέχεια αντίστοιχων πράξεών του τα προηγούμενα χρόνια.

Είναι βέβαιο ότι αυτό το συνεχές μακελειό του ηρωικού λαού της Παλαιστίνης δεν θα υπήρχε αν οι κυβερνήσεις του Ισραήλ δεν είχαν την αμέριστη στήριξη και παρότρυνση, των κυβερνήσεων των Η.Π.Α., της Ε.Ε. και των Νατοϊκών εταίρων.

Ανυπολόγιστες καταστροφές, δεκάδες χιλιάδες νεκροί, πολλαπλάσιοι σακατεμένοι, συνέπειες ενός ασύμμετρου δολοφονικού πολεμικού αρμαγεδώνα. 

Μωρά, μανάδες, άμαχοι, γέροντες, καταστροφή υποδομών, ξερίζωμα κατοικιών, βομβαρδισμοί νοσοκομείων και σχολείων, αφανισμός πηγών νερού και μονάδων ηλεκτρισμού, αποσκοπούν τόσο στον ολοκληρωτικό αφανισμό του Παλαιστινιακού λαού όσο και στο άπλωμα μιας πολεμικής πυρκαγιάς, όχι μόνο στη Μέση Ανατολή.

Οι κρατικά οργανωμένες δολοφονίες ηγετών της αντίστασης σε εδάφη άλλων χωρών, Ιράν, Λίβανος, αποσκοπούν στη γενίκευση και επέκταση του πολέμου και την άμεση εμπλοκή άλλων κρατών.

Η στάση της κυβέρνησης της Ελλάδας, υποτελής και καθυποταγμένη στο πλευρό των θυτών, εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για το λαό της πατρίδας μας, με την ποικιλόμορφη εμπλοκή της στους Νατοϊκούς πολέμους στην Ουκρανία και Μέση Ανατολή.

Τα συστημικά μέσα «ενημέρωσης» , οι εφοπλιστές, οι πετρελαιάδες, με την προπαγάνδα και την καύσιμη ύλη στα βομβαρδιστικά και τις μηχανές θανάτου, ρίχνουν λάδι για να προκληθεί μια παγκόσμια πυρκαγιά.

Τούτες τις ώρες, αυτές τις στιγμές, το χρέος καθενός και καθεμιάς είναι να ενώσει τη φωνή του με κάθε φωνή στη χώρα του και παγκόσμια που απαιτεί:

  • Καταδίκη των εραστών του πολέμου
  • Λευτεριά στην Παλαιστίνη
  • Απεμπλοκή της Ελλάδας από τους Νατοϊκούς πολέμους   

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


Πηγή