Τζορτζ Μπάλντοκ: Νεκρός βρέθηκε στην πισίνα του ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού

Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί για τον χαμό ενός νέου ανθρώπου, ο οποίος ξεκίνησε να παίζει μπάλα σε ένα μικρό χωριό στην Αγγλία και έφτασε μέχρι τα μαγικά σαλόνια της Premier League.

Ο Μπάλντοκ ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού, ενώ η γιαγιά του ήταν Ελληνίδα κάτι που του άνοιξε τις πόρτες της Εθνικής.

Ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του. Τον Μπάλντοκ αναζητούσε η σύζυγός του, που κατοικεί στην Αγγλία μαζί με το παιδί του -το οποίο είχε γενέθλια- αλλά δεν κατάφερε να τον βρει και άρχισε να ανησυχεί. Ενημέρωσε έτσι τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, προκειμένου να πάει ως την Γλυφάδα και να δει τι έχει συμβεί. Εκείνος τον βρήκε δίχως τις αισθήσεις του.

Τα πρώτα ευρήματα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε τραύματα στο σώμα του. Λόγω των συνθηκών του συμβάντος, οι πρώτες ενδείξεις έκαναν λόγο για πνιγμό.

Αναμένονται σήμερα να γίνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Μόλις έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση οι συμπαίκτες του πήγαν στο σπίτι με δάκρυα στα μάτια μη μπορώντας να πιστέψουν τον χαμό του.

Συγκλονισμένα και τα διεθνή ΜΜΕ με τον χαμό του Μπάλντοκ

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ έκανε τον γύρο του κόσμου, με όλα τα μεγάλα μέσα ανά τον κόσμο να αναφέρονται στο τραγικό συμβάν.

Ειδικά στην Αγγλία στην οποία αγωνίστηκε για το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, μέχρι να πάρει το καλοκαίρι μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό.


Πηγή