Για το πρώτο βήμα κόντρα στην Ράνταμπεργκ ο Ολυμπιακός

Ο πειραϊκός σύλλογος θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να απλοποιήσει την κατάσταση ενόψει του δεύτερου αγώνα στη Σκανδιναβία, την επόμενη Τετάρτη (16/10).

«Είναι η ώρα να δείξουμε στο κοινό τη νέα μας ομάδα. Όπως είναι λογικό είμαστε ακόμα σε επίπεδο προετοιμασίας, σε μία φάση που προσπαθούμε να εντάξουμε τις νέες αθλήτριες στο σύστημά μας και σίγουρα, χρειαζόμαστε πολλή δουλειά ακόμα», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Λορέντσο Μιτσέλι. «Δεν είμαστε έτοιμοι για το επίπεδο του βόλεϊ που θέλουμε να παίξουμε μέσα στη χρονιά, είναι λογικό αυτό. Τώρα ξεκινάμε… Θα είναι ένα ματς που πρέπει να δείξουμε το επίπεδό μας, έστω και αυτό που βρισκόμαστε τώρα. Θέλουμε τη νίκη, θα τα δώσουμε όλα».

Από την πλευρά της η διεθνής λίμπερο, Μαριαλένα Αρτακιανού, σχολίασε: «Φέτος είναι τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού και όλοι θέλουμε η ομάδα να επιστρέψει στους τίτλους και πιο συγκεκριμένα, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αύριο, έχουμε πρεμιέρα με ένα ευρωπαϊκό ματς μέσα στην έδρα μας και θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα».

Και πρόσθεσε: «Δουλεύουμε πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα. Υπάρχει πολύ καλό υλικό και μέρα με τη μέρα δενόμαστε όλο και περισσότερο. Τα παιχνίδια είναι πολλά, χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, θέλουμε την στήριξή του».//Α.


Πηγή