Euroleague Fantasy: Οι επιλογές της δεύτερης αγωνιστικής

Η πρώτη αγωνιστική μας πήγε αρκετά καλά, με παίκτες λαβράκια να κάνουν την διαφορά. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει όμως, αφού εμείς δεν θα “πουλήσουμε” τους παίκτες που μας ανέβασαν στην πρεμιέρα.

Προπονητής: Γιάννης Σφαιρόπουλος

Ο Ερυθρός Αστέρας ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του, παίρνοντας μεγάλο διπλό στην έδρα της Παρί. Οι Σέρβοι την δεύτερη αγωνιστική αντιμετωπίζουν εντός έδρας την Μπασκόνια. Ένα παιχνίδι που είναι στα μέτρα τους και μπορούν να το πάρουν. Έτσι ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά, έχει όλα τα φόντα να μας δώσει εύκολα ποντάκια.

Σύστημα με τρεις γκαρντ, έναν φόργουορντ και έναν σέντερ:

Αλλαγή συστήματος και τριάδα στα γκαρντ. Διατηρούμε τόσο τον Κέντρικ Ναν (ο αρχηγός μας), όσο και τον Σίλβεν Φρανσίσκο, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις συγκεντρώνοντας 24,2 πόντους στην πρεμιέρα. Θα ήμασταν αφελείς αν αφήναμε έναν από τους δύο. Προσθέτουμε στην εξίσωση τον Ταμίρ Μπλατ. Ο Ισραηλινός γκαρντ, πρωταγωνιστεί για την Μακάμπι. Έκανε όργια κόντρα στην Βιλερμπάν, συγκεντρώνοντας 39,6. Όποιος τον διάλεξε, πραγματικά δικαιώθηκε. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Θα μπει στην ομάδα μας, ευελπιστώντας να συνεχίσει στα ίδια επίπεδα.

Euroleague Fantasy: Οι επιλογές της δεύτερης αγωνιστικής
INTIME

Στη θέση του φόργουορντ συνεχίζουμε με Τζαμπάρι Πάρκερ. Η Μπαρτσελόνα μετά την απρόσμενη ήττα της πρεμιέρας, αναζητά τη νίκη απέναντι στην Άλμπα. Η λογική λέει πως θα τα καταφέρει με άνεση. Ο Αμερικανός είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του καταλανικού ρόστερ και θεωρούμε πως θα μας δώσει αρκετά περισσότερα από τις 8 μονάδες της πρεμιέρας. Στην θέση του σέντερ μένουμε στον Μόουζες Ράιτ. Ο Φαλ μπορεί να προπονήθηκε αλλά δύσκολα θα είναι στο 100%. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού, θα έχει τον πρώτο λόγο και μπορεί να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση απέναντι στους ψηλούς της Ζάλγκιρις.

Έκτος παίκτης: Φίλιπ Πετρούσεφ

Ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού δεν μας δικαίωσε στην πρεμιέρα. Όχι μόνο εμάς, αλλά τον περισσότερο κόσμο που τον επέλεξε. Συγκέντρωσε μόλις 2 μονάδες. Ωστόσο, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πως είναι σε θεωρητικά καλή κατάσταση. Δεν τον βάζουμε στις βασικές επιλογές, αλλά ως πρώτο που θα έρθει από τον πάγκο.

Euroleague Fantasy: Οι επιλογές της δεύτερης αγωνιστικήςEuroleague Fantasy: Οι επιλογές της δεύτερης αγωνιστικής
INTIME

Πάγκος που αφήνει υποσχέσεις: O Αϊζάια Κάαναν είναι μακράν ο πιο ποιοτικός παίκτης που έχουμε στον πάγκο μας. Στην πρεμιέρα είχε 14,3 μονάδες. Μπορεί να μας βοηθήσει. Όσον αφορά τους υπόλοιπους τρεις, είναι λίγο… στοίχημα. Δεν μας ενδιαφέρει όμως και πολύ. Επιλέγουμε ακόμα Μπλακ, Εντιαγέ και Άντερσον. Θυμίζουμε πως από τους παίκτες του πάγκου παίρνουμε τις μισές ομάδες.


Πηγή