Ρίχνονται στη “μάχη” του Challenge Cup Παναθηναϊκός και Κηφισιά

Το απόγευμα (17:00) η γυναικεία ομάδα των “πράσινων” ρίχνεται και εκείνη στη “μάχη” του Challenge Cup των γυναικών, καθώς θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ΤΣΣΚΑ Σόφιας με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεκινήσει με θετικό “πρόσημο” στην δευτεραθλήτρια Βουλγαρίας, η οποία στηρίζεται κυρίως σε νεαρές αθλήτριες από τα τμήματα υποδομής της ομάδας, ενώ δεν έχει καμία ξένη αθλήτρια στο ρόστερ της. Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Λετονός Γιάνις Ιβάνοφς και ο Τούρκος Τουντσάι Καντεμίρ, ενώ η αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι του Παναθηναϊκού στο YouTube.

Αργότερα, η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει στις 20:30 στο Μετς την ελβετική Σενουά με στόχο το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους “32” του Challenge Cup των ανδρών.

Το σύνολο του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θέλει να ξεκινήσει με το “δεξί” τις υποχρεώσεις του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, απέναντι σε μία βατή ομάδα. Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Βούλγαρος Χάρι Σαλαμπασιάν και η Βελγίδα Λίντε Μέρτενς, ενώ και η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το κανάλι του “τριφυλλιού” στο YouTube.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια των δύο αναμετρήσεων:

«Οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να παρακολουθήσουν και τις δύο ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με ένα εισιτήριο των 10 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους στο Link: https://www.ticketmaster.gr/panathinaikos-vs-cska-sofia-panathinaikos-vs-chenois-geneve_sp_2134399.html (υπενθυμίζουμε ότι στο γήπεδο δε θα πωλούνται εισιτήρια)».

Η Κηφισιά ξεκινάει και εκείνη τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν και αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη βουλγαρική Νεφτοχιμίκ στις 19:00 με στόχο τη νίκη και μία καλή εμφάνιση. Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της Κηφισιάς, Κώστας Χριστοφιδέλης δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο κεντρικούς του και συγκεκριμένα στον τραυματία λόγω θλάσης Λούκας Ρανγκέλ και στον Αντώνη Σπηλιώτη που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Στον πάγκο της Νεφτοχιμίκ θα ντεμπουτάρει ο Ιβάν Στάνεφ μετά την απόλυση του Μάρτιν Στόεφ, πριν από λίγες ημέρες. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Γιοσίπ Χριστόφ από την Βόρεια Μακεδονία και ο Σέρβος Βλάντιμιρ Τσβέτκοβιτς.//Π.


Πηγή