Επίθεση σε βάρος επιχειρηματία στο Ηράκλειο: Σύλληψη δικηγόρου για παροχή πληροφοριών σε τοκογλύφο

astinomia.jpg

Επίθεση σε βάρος επιχειρηματία στο Ηράκλειο: Σύλληψη δικηγόρου για παροχή πληροφοριών σε τοκογλύφο

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της επίθεσης σε βάρος του Ηρακλειώτη επιχειρηματία, με την εμπλοκή περισσότερων προσώπων και νέες αποκαλύψεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των εμπλεκομένων είναι και μια γυναίκα δικηγόρος από το Ηράκλειο, με την αστυνομία να προχωράει στην σύλληψη της, καθώς φαίνεται να είχε ρόλο στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης, συνελήφθη στο κέντρο του Ηρακλείου η δικηγόρος που είχε αναλάβει κάποιες από τις υποθέσεις του επιχειρηματία, κατηγορούμενη για απιστία και συνέργεια σε εκβίαση, αφού παρείχε πληροφορίες σε αυτόν που, σύμφωνα με την καταγγελία του επιχειρηματία, τού είχε δανείσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και αξίωνε ένα πολύ μεγαλύτερο σε μηνιαία βάση, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου στρέφεται πλέον στην πιθανότητα η επίθεση να μην ήταν μεμονωμένο περιστατικό, αλλά να αποτελεί μέρος της δράσης κυκλώματος τοκογλυφίας. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Γαζίου, όπου άγνωστο άτομο εισέβαλε στο εργοστάσιο του επιχειρηματία, απειλώντας τους εργαζόμενους με λοστό και κλειδώνοντας το χώρο με λουκέτο.

Ο επιχειρηματίας, αφού ενημερώθηκε, έφτασε στο εργοστάσιο χωρίς να καλέσει αμέσως την αστυνομία. Εκεί δέχτηκε επίθεση από τον άγνωστο, ο οποίος τον γρονθοκόπησε και εξαφανίστηκε. Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο οικονομικής διαφοράς, ενώ ο επιχειρηματίας κατέθετε για το περιστατικό μέχρι τα μεσάνυχτα μαζί με τον γιο του.

Ο δράστης της επίθεσης δεν έχει ακόμα συλληφθεί, ωστόσο είναι γνωστός στην αστυνομία για σχετικές υποθέσεις που δεν έχουν όμως καταγγελθεί επίσημα.

neakriti.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


agrinio24.gr