Συνεχίζει αήττητος ο Ολυμπιακός, κέρδισε και τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός κατόρθωσε να προηγηθεί στο σκορ στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο τερματοφύλακας των “πρασίνων” έκανε το γέμισμα στην αντίπαλη περιοχή, οι φιλοξενούμενοι αδράνησαν χαρακτηριστικά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Γεωργακόπουλου.

Ο Ολυμπιακός λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου κέρδισε πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο Καρακασίδης, ωστόσο 12 λεπτά μετά την εκκίνηση του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα με κεφαλιά του Μπακούλα.

Όλα έδειχναν πως το 1-1 θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, όμως στο 94′ του αγώνα ο Σιλά έγραψε το 1-2, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να πανηγυρίζουν έξαλλα τη νίκη, κάνοντας το 5/5 στο πρωτάθλημα Κ19.

Παναθηναϊκός (Κοροπούλης): Καρακασίδης, Σκαρλατίδης, Ντουβίκας, Λιναρδάκης, Νικολετόπουλος, Μαρκεζίνης, Μπόκος, Ζέκα (65΄Πάνος), Τερζής (65΄ Τρίκατζης), Μπρέγκου, Λάζαρης (67΄ Νταμπίζας)

Ολυμπιακός (Πιτό): Γεωργακόπουλος, Ντάμα, Παναγάκος, Καρκατσάλης, Κουτσίδης, Λιατσικούρας, Πνευμονίδης, Μπάκουλας, Γιουσούφ, Παπακανέλλος, Αλαφάκης.//ΔΜ


Πηγή