Βόλος: Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή σε σχολική εκδρομή

Συγκεκριμένα, έπειτα από διαπληκτισμό, το θύμα δέχτηκε γροθιές στο πρόσωπο από τον άλλον ανήλικο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με σπασμένα δόντια και σκισμένα χείλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά είχαν πάει σχολικό περίπατο στο παραλιακό μέτωπο. Ωστόσο, μαθητής της Α’ Λυκείου φέρεται να έφυγε από τον προκαθορισμένο χώρο της εκδρομής και μετέβη σε ίντερνετ καφέ όπου φαίνεται να συναντήθηκε με τον δράστη. Τα δύο αγόρια φοιτούν στην ίδια τάξη, σε διαφορετικά τμήματα.

Τα δύο παιδιά άρχισαν να καυγαδίζουν, η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια στη μέση του δρόμου. Σημειώνεται ότι ο νταής που επιτέθηκε στον 15χρονο, σε παρελθόντα χρόνο τον είχε κουρέψει παρά τη θέλησή του.

Μήνυση εις βάρος των γονέων του δράστη

Οι γονείς του θύματος ενημερώθηκαν άμεσα, ενώ εκπαιδευτικός βρέθηκε στο πλευρό του μαθητή στο νοσοκομείο. Η μητέρα του θύματος προχώρησε στην κατάθεση μήνυσης εις βάρος των γονέων του δράστη, με τους αστυνομικούς να λαμβάνουν καταθέσεις για το συμβάν. Τρεις γονείς και οι μαθητές που συνελήφθησαν, αφέθησαν ελεύθεροι.

Η υπόθεση ερευνάται από την Αστυνομία.


Πηγή