Μπήκαν στις προπονήσεις Λαμέλα και Μαρσιάλ

Τα δύο μεγάλα αστέρια της ΑΕΚ ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα και τέθηκαν στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για τις προσεχείς αναμετρήσεις.

Χαμόγελα επιφύλασσε επιστροφή στα Σπάτα για τον Αργεντινό τεχνικό, καθώς είδε τους Έρικ Λαμέλα και τον Άντονι Μαρσιάλ να μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Ο άλλοτε παίκτης της Τότεναμ δέχθηκε ένα χτύπημα σε προπόνηση στο γόνατο και ενώ όλα έδειχναν πως θα βρίσκεται στην αποστολή κόντρα στον Παναθηναϊκό την Παρασκευή ένιωσε νέες ενοχλήσεις και προτιμήθηκε από τον προπονητή του να μείνει εκτός. Πλέον όλα δείχνουν πως ο 32χρονος άφησε πίσω του το νέο πρόβλημα και μπορεί να συνδράμει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των “κιτρινόμαυρων”. Αυτό όμως δεν είναι και το μόνο θετικό νέο που επιφύλασσε η σημερινή (01/10) προπόνηση για τον τεχνικό της ΑΕΚ, καθώς ο Άντονι Μαρσιάλ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Να τονίσουμε ωστόσο πως ο Γάλλος χρειάζεται ακόμα χρόνο για να πάρει αγωνιστικό ρυθμό, καθώς ήταν ανενεργός από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Στον αντίποδα εκτός παραμένει ο Άρολντ Μουκουντί που δεν κλήθηκε και από την εθνική του για αυτό τον λόγω, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και ο Μόουζες Ουντομπάτζο που ταλαιπωρούνται αμφότεροι από θλάσεις, ενώ στα πιτς βρίσκεται και ο Λιβάι Γκαρσία. Να τονίσουμε ωστόσο πως η αίσθηση των ανθρώπων της ομάδας είναι πως μέσα στην εβδομάδα οι παίκτες αναμένεται να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους και να τεθούν στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.//ΝΚ


Πηγή