Δύο επιπλέον καταστήματα με προϊόντα μαιμού εντοπίστηκαν στην Κέρκυρα – Επιβλήθηκαν πρόστιμα

royxa endymata

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής (27.09.2024) και του Σαββάτου (28.09.2024), σε τουριστική περιοχή του νησιού, δύο ημεδαπές (42 και 60 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν αντίστοιχες δικογραφίες για το αδίκημα της πλαστογραφίας.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας σε συνεργασία με κλιμάκιο της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς, του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση σε πολυκατάστημα, ιδιοκτησίας της 60χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -8.798- απομιμητικά τεμάχια ενδυμάτων και προϊόντων διαφόρων εταιρειών, ενώ, στη δεύτερη περίπτωση, σε βιοτεχνία ενδυμάτων, με υπάλληλο την 42χρονη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -7.095- απομιμητικά τεμάχια ενδυμάτων, ετικετών και αυτοκόλλητων που ομοίαζαν με σήματα επώνυμων εταιρειών.  

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των κατηγορουμένων θα διαβιβαστούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ για κάθε επιχείρηση επιβλήθηκε αρμοδίως  διοικητικό πρόστιμο ύψους -100.000- ευρώ. 

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


Πηγή