Κέρκυρα: Στον εισαγγελέα η 49χρονη που ομολόγησε τη δολοφονία του συζύγου της

Ο 68χρονος άνδρας μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τη 49χρονη σύζυγό του, με την 11χρονη κόρη τους να βρίσκει τον πατέρα της αιμόφυρτο στο πάτωμα και να καλεί το 112.

Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες των αστυνομικών έπεσαν στη 49χρονη η οποία στη συνέχεια ομολόγησε ότι σκότωσε τον άντρα της μπροστά στα μάτια του παιδιού τους.

Το ζευγάρι φαίνεται πως καυγάδιζε συχνά και είχε αλληλομηνυθεί πολλές φορές κατά το παρελθόν για ενδοοικογενειακά επεισόδια, ενώ οι γείτονες της οικογενείας πολλές φορές είχαν ειδοποιήσει το «Χαμόγελο του Παιδιού» για το δράμα που βίωνε η ανήλικη.

«Στις 19/07 του 2021 λάβαμε αναφορά για σοβαρά προβλήματα που υτάρχουν με υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, για παραμέληση, για ψυχολογική κακοποίηση της ανήλικης. Μικρό παιδάκι ήταν τότε. Το ίδιο έγινε και τον το 2022, τον Μάιο. Στείλαμε ‘κατεπείγουσα’ αναφορά στην εισαγγελία. Όταν στέλνει το ‘Χαμόγελο’ ‘κατεπείγουσα’ έχουμε ενδείξεις ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα και κίνδυνος. Ενημερώθηκε το ΑΤ της περιοχής, καθώς η μητέρα έχει καταναλώσει αλκοόλ, ενώ υπήρχαν οι πληροφορίες ότι τα πράγματα στην οικογένεια ήταν επικίνδυνα για το κοριτσάκι», λέει στο MEGA ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί θα δοθεί σε φιλική οικογένεια καθώς δεν υπάρχουν συγγενείς.


Πηγή