ΗΠΑ: Δεν παραιτείται ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης παρά τις κατηγορίες εις βάρος του

Το κατηγορητήριο των 57 σελίδων αναφέρει, μεταξύ άλλων, πράξεις ηλεκτρονικής απάτης, παράνομη προσέλκυση εισφορών για την εκστρατεία του και αποδοχή δωροδοκιών από Τούρκο αξιωματούχο, με αντάλλαγμα την επιρροή του σε μια υπόθεση για την κατασκευή ουρανοξύστη που στεγάζει την τουρκική αντιπροσωπεία στις ΗΠΑ και το γενικό τουρκικό προξενείο.

Ο 64χρονος Άνταμς δηλώνει ότι δεν παραιτείται και ότι θα αποδείξει την αθωότητά του.

Μελάνια Τραμπ

Την ίδια στιγμή, η πρώην πρώτη κυρία, Μελάνια Τραμπ, περιγράφει στο Fox News τις στιγμές λίγο μετά την πρώτη απόπειρα δολοφονίας του Ντόνταλτ Τραμπ.

«Όταν τον βλέπεις έτσι… δεν ξέρεις τι πραγματικά έχει συμβεί».

Αποκαλεί θαύμα το γεγονός ότι ο σύζυγός της ζει ακόμα.

«Και τα δύο αυτά γεγονότα ήταν στην πραγματικότητα θαύματα. Αν το σκεφτείτε στις 13 Ιουλίου, ήταν θαύμα. Για πολύ λίγο και θα μπορούσε να μην είναι μαζί μας».

Η Μελάνια Τραμπ ευχαρίστησε τους πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας χαρακτηρίζοντάς τους «φανταστικούς», παρά τις επικρίσεις που δέχθηκαν σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων του Τραμπ.

Την ίδια ώρα, ο σύζυγός της προειδοποιεί με εξάλειψη όποια χώρα επιτεθεί σε πρώην ή υποψήφιους προέδρους.

«Νομίζω ότι πρέπει να τους ενημερώσετε, γιατί ο καλύτερος τρόπος είναι μέσω του γραφείου του προέδρου, ότι οποιεσδήποτε επιθέσεις σε πρώην προέδρους ή υποψηφίους προέδρους, θα μετατρέψουν τη χώρα σας σε συντρίμμια».

Με ανάρτησή του στο «Χ», ο Ντόναλτ Τραμπ είχε πρόσφατα υποστηρίξει ότι δέχεται «σημαντικές απειλές» για τη ζωή του από το Ιράν.


Πηγή