Ξεφεύγει η βία ανηλίκων: Τρία νέα ακραία περιστατικά μετά τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Δύο 17χρονοι στην Ερμιόνη ξύρισαν με φαλτσέτα το μουστάκι 12χρονου μέσα σε σχολείο, στη Μεταμόρφωση ανήλικοι έδωσαν «ραντεβού» για ξύλο, ενώ στη Θεσσαλονίκη χτύπησαν 16χρονο με μεταλλικό σωλήνα

Βία ανηλίκων εκτός ορίων, καθώς μετά τον ομαδικό ξυλοδαρμό-σοκ της 14χρονης στη Γλυφάδα, τρία νέα περιστατικά ακραίας βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκαν μέσα σε λίγα 24ωρα.

Και όλα αυτά ενώ τα σχολεία λειτουργούν μόλις 2 εβδομάδες.

Ερμιόνη: Δύο 17χρονοι ξύρισαν με φαλτσέτα το μουστάκι 12χρονου μέσα σε σχολείο

Πιο συγκεκριμένα, δυο 17χρονοι, στην Ερμιόνη, ξύρισαν με φαλτσέτα το μουστάκι 12χρονου μέσα σε σχολείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες, Τρίτη (24/09/24) στις 11 το πρωί μέσα στο προαύλιο του σχολείου, όταν οι δύο δράστες μαθητές της Γ’ Λυκείου οι οποίοι επιτέθηκαν με φαλτσέτα στο παιδί, τού ξύρισαν το μουστάκι και τού άρπαξαν 2 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, στο διάλειμμα οι δύο μαθητές ηλικίας 17 ετών πλησίασαν το μαθητή της Α’ Γυμνασίου και χωρίς κανένα λόγο άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν.

Στη συνέχεια ο ένας από τους δύο έβγαλε μια φαλτσέτα, τήν κόλλησε στο πρόσωπο του 12χρονου και στη συνέχεια τού ξύρισε το μουστάκι.

Του άρπαξαν από την τσέπη τα 2 ευρώ που είχε και σαν να μην συνέβαινε τίποτα πήγαν στην αίθουσα για να συνεχίσουν το μάθημά τους.

Ο 12χρονος τα είπε όλα στη μητέρα του με αποτέλεσμα οι δύο νταήδες και οι γονείς τους να συλληφθούν.

Έδωσαν «ραντεβού» για ξύλο στη Μεταμόρφωση

Την ίδια στιγμή, στη Μεταμόρφωση, 16χρονος έκλεισε…ραντεβού με συνομήλικό του το βράδυ της περασμένης Κυριακής για να λύσουν τις διαφορές τους!

Το θύμα δέχθηκε άγρια επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Μητέρα» για να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

Το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας αστυνομικοί πήγαν στο ΕΠΑΛ που φοιτά ο δράστης, τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα και τον συνέλαβαν.

Αναζητούνται να συλληφθούν και οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας.

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μεταλλικό σωλήνα

Υπενθυμίζεται πως, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Κυριακής ένας 16χρονος δέχθηκε επίθεση με μεταλλικό σωλήνα από έξι ανήλικους την ώρα που βρισκόταν με τη 14χρονη φίλη του!

Το θύμα είχε έρθει από την Πτολεμαΐδα για να δει την 14χρονη με την οποία διατηρούν σχέση.

Όταν είδαν το ζευγάρι, οι έξι δράστες τούς πλησίασαν και άρχισαν να τους χτυπούν, με τον 16χρονο να δέχεται επίθεση σε κεφάλι και σώμα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο λόγος της επίθεσης ήταν η ερωτική αντιζηλία…

Οι δράστες οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφοντας το σκηνικό ανέφερε πως βοήθησε τον 16χρονο:

«Όταν ήρθα εδώ, βρήκα 5 – 6 παιδιά που μιλάγανε. Ρώτησα τι γίνεται, μου είπαν μιλάμε. Μπήκα μέσα, σε δευτερόλεπτα χτυπάει το παντζούρι, λέω τι έγινε, φώναζε η κοπέλα ‘βοήθεια’. Το παλικάρι ήταν μέσα στα αίματα.

Τον έβαλα στο σπίτι, τον έπλυνα, ζαλιζόταν. Του είπα να πάρω την Αστυνομία, μου είπε ναι αλλά χωρίς να το μάθουν οι γονείς του. Είναι από την Πτολεμαΐδα. Φοβήθηκε γιατί δε μένει εδώ.

Η κοπέλα σε σοκ και αυτή, φώναζε. Τους χτύπησαν με σίδερο, ήταν μέσα στα αίματα. Αυτοί έξι ήταν στην αρχή, μετά ήταν 20 άτομα και φύγαν όλοι πάνω όταν βγήκα εγώ».

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


agrinio24.gr