Για να μπορείτε να απολαμβάνετε το Banana Bread σας κάθε μέρα!
Υλικά
2 Κούπες Βρώμη 90γρ
4 Μπανάνες ώριμες 500γρ
5 κ.σ. Μέλι 115γρ
2 Αυγά 130γρ
½ Κούπα Σοκολάτα κουβερτούρα (Δάκρυα η σπασμένη) 100γρ Προαιρετικά
½ κ.γ Κανέλα
½ κ.γ. Αλάτι
1 κ.γ. Baking soda
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180C.
Βουτυρώνουμε μια φόρμα κέικ μέχρι πάνω.
Σε ένα μίξερ η multi (σε 2 δόσεις) βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι
να ομογενοποιηθούν. Αν χρησιμοποιήσουμε σοκολάτα την προσθέτουμε στο τέλος και ανακατεύουμε
με μια κουτάλα.
Μεταφέρουμε το μείγμα στην φόρμα και το βάζουμε στον φούρνο για 40 λεπτά.
Βγάζουμε το banana bread από τον φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει πριν το
κόψουμε.
Φυλάσσεται σκεπασμένο στο ψυγείο για 5-6 μέρες.
Πηγή