Δήμος Βερύκιος για Έλλη Στάη: «Την είδα στην τηλεόραση και είναι μια μπέμπα 70 ετών, καινούργιο πρόσωπο»

stamatina 5 1200×630.jpg

Με αφορμή ένα θέμα για τη Μαντόνα και τις κριτικές που δέχεται για τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της, ο Δήμος Βερύκιος θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για την Έλλη Στάη.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος, λίγο πριν την έναρξη της στήλης του στο Happy Day, απευθυνόμενος στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της είπε:

«Είδα εχθές στην τηλεόραση την Έλλη Στάη, μπέμπα 70 ετών. Καινούργιο πρόσωπο. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα φωτισμού, αλλά είναι μια μπέμπα ετών 70. Εγώ λέω μόνο για το πρόσωπο, δεν λέω για το σώμα. Δεν είπαμε κάτι κακό, κομπλιμέντο είναι αυτό».

«Επειδή έχει τύχει και την έχω δει με τα μάτια μου, είναι πάρα πολύ fit και γυμνάζεται. Η γυμναστική και η διατροφή είναι συνδυασμός καλής εμφάνισης. Μετά από αυτό βέβαια δεν ξέρω αν θα μας δώσει συνέντευξη», είπε με αμηχανία η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

tlife.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


Πηγή