Έρευνα ΕΚΠΑ και Cosmote: Σημαντική πρόοδος στην ψηφιακή αναβάθμιση των μικρών επιχειρήσεων

Όπως προκύπτει από την έρευνα, καταγράφεται αύξηση 17% στον μέσο όρο του Δείκτη Ψηφιακής Ετοιμότητας σε σχέση με το 2022.

«Στην Cosmote στεκόμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις, στηρίζουμε έμπρακτα την ανάπτυξη τους, με σύγχρονες υποδομές, υπηρεσίες, εργαλεία και εκπαιδευτικές δράσεις, όπως το grow your business. Έχουμε και την τεχνογνωσία και την εμπειρία να τις οδηγήσουμε με ασφάλεια στο ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε», δήλωσε ο Θάνος Φαλάγγας, Διευθυντής B2B Marketing, CRM & Channel Management Ομίλου ΟΤΕ.

«Τα τελευταία χρόνια, υπάρχει σημαντική πρόοδος στην ψηφιακή αναβάθμιση των μικρών επιχειρήσεων την Ελλάδα. Παρ΄όλα αυτά η ψηφιακή τους ετοιμότητα είναι σε πρώιμα στάδια αφού χρησιμοποιούν κατά μέσο όρο μόνο το 50% των γνωστών ψηφιακών συστημάτων», εξήγησε ο Γιώργος Δουκίδης, καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών & Ιδρυτής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN).

Όπως ανέδειξε η έρευνα η βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και η αυξημένη παραγωγικότητα αποτελούν τα κύρια επιτεύγματα των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν ψηφιακές τεχνολογίες.


megatv.com