ΠΑΣΟΚ: Συνεχίζουν τις περιοδείες τους οι υποψήφιοι για την προεδρία

Νίκος Ανδρουλάκης

Από τα Τρίκαλα, ο Νίκος Ανδρουλάκης επέμεινε στην στρατηγική της πολιτικής αυτονομίας.

«Προσωπικά συνέχισα την στρατηγική της αείμνηστης προέδρου μας, Φώφης Γεννηματά, για αυτόνομη πορεία, ενότητα, ανανέωση. Δεν έκανα ‘γέφυρες’ ούτε με τη Δεξιά ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο κατά τα χρόνια πριν εκλεγώ πρόεδρος όσο και σήμερα. Αν θέλετε ‘γέφυρες’, όχι σ’ εμένα».

Χάρης Δούκας

Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να γίνει ο πόλος που θα ενώσει τους πολλούς τόνισε από την Κομοτηνή ο Χάρης Δούκας.

«Όπου οι σοσιαλιστές, η σοσιαλδημοκρατία, η κεντροαριστερά συναίνεσε με τις αγορές, όπου συμφιλιώθηκε με τα οργανωμένα συμφέροντα, απέτυχε. Όπου όμως ρύθμισε τις αγορές έκανε μέτωπο και πάλεψε για τους πολλούς, σάρωσε. Και αυτό πρέπει να κάνουμε και εμείς».

Άννα Διαμαντοπούλου

Ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας πρέπει να είναι σοσιαλιστής και το ΠΑΣΟΚ η επόμενη κυβέρνηση, υποστήριξε η Άννα Διαμαντοπούλου.

«Απευθυνόμαστε στο σύνολο των πολίτων οι οποίοι κινήθηκαν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Το τιμόνι μπροστά, στόχος ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ και ο επόμενος πρωθυπουργός να είναι σοσιαλδημοκράτης».

Παύλος Γερουλάνος

Μπορώ να εξασφαλίσω την ενότητα του ΠΑΣΟΚ μέσα και έξω από τη Βουλή δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος.

«Μπορώ να διασφαλίσω την ενότητα και μέσα από την πορεία μου στο ΠΑΣΟΚ μέχρι σήμερα αλλά και γιατί θα μπορώ να δίνω τις μάχες στην πρώτη γραμμή μέσα στη Βουλή, στην κοινωνία, στο κόμμα όπου θα δώσει τις μάχες ο αρχηγός του».

Μιχάλης Κατρίνης

Έτοιμος να συγκρουστεί με τα συμφέροντα που θέλουν ένα μικρό ΠΑΣΟΚ δήλωσε ο Μιχάλης Κατρίνης.

«Ο κίνδυνος για τα μεγάλα συμφέροντα είναι η δημιουργία μιας μεγάλης παράταξης, μιας παράταξης που απειλεί τη σημερινή πολιτική κατάσταση που ο κ. Μητσοτάκης είναι κυρίαρχος».

Το debate των υποψήφιων προέδρων του ΠΑΣΟΚ θα μεταδοθεί την Τρίτη το βράδυ από τη δημόσια τηλεόραση.


Πηγή