Πέρασε με ανατροπή από τα Χανιά η Καλαμάτα

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στη νέα σεζόν η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, καθώς πανηγύρισε μία πολύ μεγάλη νίκη για την 1η αγωνιστική στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και αμέσως τέθηκε επικεφαλής του Νοτίου ομίλου. Τα Χανιά έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι, ωστόσο η ομάδα του Δημήτρη Σπανού δέχθηκε δύο γκολ στο φινάλε κι είδε την Καλαμάτα να φεύγει με τους τρεις βαθμούς από την Κρήτη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Τσέλιου στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από σέντρα που έκανε από τα δεξιά ο Προβυδάκης. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με την ισοφάριση και τελικά βρήκαν το γκολ στο 76′ με τον Μόρσεϊ. Ο επιθετικός από την Σιέρα Λεόνε έκανε το 1-1 με πλασέ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γρίβα. Τη νίκη στην Καλαμάτα έδωσε ο Νικολάς Ντιγκινί. Ο Γάλλος επιθετικός, γνωστός από την θητεία του στον Άρη, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Χανιά (Δημήτρης Σπανός): Σαφαρίκας, Στεπίνσκι (82′ Πινακάς), Γκμπενιόν, Γκοράνοφ, Προβυδάκης, Παχής (68′ Αρτουάγκα), Μουνάφο, Λεμονής, Τσέλιος, Μανουσάκης, Μάλτσι (64′ Κόλα).

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Κότσαρης, Ουές (68′ Βασιλαντωνόπουλος), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης (46′ Μουστακόπουλος), Αναστασόπουλος (74′ Γρίβας), Ριένστρα (46΄ Μόρσεϊ), Μορέιρα, Παμλίδης (46′ Ντιγκινί), Αλγκαρανιάς.//Ν.


Πηγή