Ιταλία: Έπεσε άγαλμα από μπαλκόνι και σκότωσε τουρίστρια

Στο βίντεο ακούγεται ο ανατριχιαστικός ήχος που έκανε το άγαλμα όταν χτύπησε στο κεφάλι την ανυποψίαστη τουρίστρια, ενώ περπατούσε μαζί με τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ως πιθανότερο σενάριο εξετάζεται το άγαλμα να έριξαν δύο παιδιά από το μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Ήδη οι ιταλικές αρχές συνέλαβαν τους γονείς των δύο αγοριών και τους απήγγειλαν κατηγορίες για παραμέληση ανηλίκων με συνέπεια ανθρωποκτονία.

«Οδηγήθηκε στον ανακριτή το ζευγάρι που κατοικεί στο διαμέρισμα από όπου φέρεται να έπεσε το άγαλμα, την περασμένη Κυριακή και σκότωσε την Κιάρα Γιάκονις, που έκανε περίπατο στην «Ισπανική συνοικία» της Νάπολης», αναφέρει τοπικό μέσο.

Είχαν ταξιδέψει στη Νάπολη για τα γενέθλιά της

Η Κιάρα και ο αρραβωνιαστικός της είχαν ταξιδέψει στην Ιταλία για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της.

Θα επέστρεφαν την επόμενη μέρα στο Παρίσι, όπου και οι δύο ζουν και εργάζονται.

Όταν το άγαλμα έπεσε στο κεφάλι της κοπέλας, ο σύντροφος της ρίχτηκε πάνω της έντρομος. Φώναζε για βοήθεια. Έτρεξε όλη η γειτονιά. Η Κιάρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δύο μέρες μετά όμως υπέκυψε στις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε υποστεί .

Σύμφωνα με τους ανακριτές ένας από τους γιούς της οικογένειας έριξε αιφνιδιαστικά από το μπαλκόνι το βαρύ αντικείμενο, το οποίο χτύπησε στο κεφάλι την 30χρονη από την Πάντοβα, η οποία πέθανε 2 μέρες μετά στο νοσοκομείο, λέει τοπικό μέσο της Ιταλίας.

Οι γονείς αρνούνται κάθε ευθύνη

Το σημείο στο οποίο η Κιάρα δέχθηκε το μοιραίο χτύπημα εκατοντάδες άνθρωποι αφήνουν λουλούδια και καρδιές.

Η θλίψη όλων είναι βαθιά. Ένα νεαρό κορίτσι έχασε τόσο άδικα τη ζωή του, γιατί δύο γονείς δεν επέβλεπαν τα παιδια τους και μάλιστα ακόμη αρνούνται κάθε ευθύνη.

Η άτυχη κοπέλα εργαζόταν ως μάνατζερ για την Prada. Σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn διαχειριζόταν 15 καταστήματα της διάσημης φίρμας στη Γαλλία, το Μονακό και το Βέλγιο. Είχε όλη τη ζωή, μία λαμπρή ζωή μπροστά της.


Πηγή