Σκύλος: Κιμάς με λαχανικά και ρύζι

Υλικά:

500γρ κιμά μοσχαρίσιο

1 κιλό κατεψυγμένα λαχανικά (όχι κρεμμύδι και μπρόκολο)

2 φλιτζάνια ρύζι

νερό (για να καλύψει τα συστατικά)

Ζωμό βοδινού (ή κύβο)

Εκτέλεση:

Τοποθετήστε τον κιμά σε μια μεγάλη κατσαρόλα, σκεπάστε τον με νερό και αφήστε τον να βράσει. Στη συνέχεια, προσθέστε τα λαχανικά, το ρύζι, νερό εάν είναι απαραίτητο (για να καλυφτούν όλα τα υλικά) και το ζωμό κρέατος.

Αν θέλετε προσθέστε λίγο αλάτι για γεύση. Σιγοβράστε μέχρι να ψηθεί το ρύζι, προσθέτοντας εάν χρειάζεται νερό. Αφήστε το να κρυώσει και σερβίρετε.


Πηγή