Πύργος: «Δεν με χτύπησε στο πρόσωπο, με έσπρωξε», λέει η νύφη που πάτησε το πόδι του γαμπρού

wedding 7219289 1920 1.jpg

Απίστευτο σκηνικό σε γάμο στον Πύργο, όπου έπεσε ξύλο όταν η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού κατά τη διάρκεια της τελετής κι εκείνος… φέρεται να τη χτύπησε

Πιο συγκεκριμένα, όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν όταν η νύφη επιχείρησε να τηρήσει το έθιμο και πάτησε το πόδι του γαμπρού, ωστόσο ο γαμπρός φαίνεται πως πήρε και τόσο… καλά την κίνησή της και την χτύπησε.

«Η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού και βέβαια εκείνη την ώρα ο ιερέας αρχίζει το Ευαγγέλιο, είναι η τελευταία του Αποστόλου και αμέσως αρχίζει η ανάγνωση του Ευαγγελίου. Εγώ στέκομαι μπροστά στο τραπέζι και πάω να πάρω το Ευαγγέλιο στα χέρια μου και αμέσως ταυτοχρόνως πετάει τα στέφανα ο γαμπρός και δίνει ένα χαστούκι στην νύφη», περιέγραψε ο ιερέας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι συγγενείς της νύφης επιτέθηκαν στον γαμπρό και το μυστήριο διακόπηκε.

«Σπρωξίδια, προπηλακισμοί από τους συγγενείς του γαμπρού, από τους συγγενείς της νύφης. Ο γαμπρός βέβαια είχε βγει έξω, η νύφη λιποθύμησε», αναφέρει-επίσης- ο ιερέας.

Όσο για τη νύφη, αυτή αρχικά λιποθύμησε, ενώ άτομο από το στενό της κύκλο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το σοκ που υπέστη.

Παρά τα όσα διαδραματίστηκαν πάντως, ο γάμος συνεχίστηκε κανονικά αν και… κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Νίκος Παναγόπουλος, καλεσμένος στον γάμο και δικηγόρος, μιλώντας στο Live News ανέφερε ότι «ο γαμπρός κατάλαβε το λάθος του και έδωσε εξηγήσεις. Ήρθε η αστυνομία για όσα ακολούθησαν με τις δύο οικογένειες».

Πύργος: Τι λέει η νύφη για όσα έγιναν στο γάμο

Απαντήσεις σχετικά με τον επεισοδιακό γάμο, που τελέστηκε την Κυριακή (25/8) σε εκκλησία στον Πύργο, θέλησε να δώσει η νύφη.

«Ουδέποτε με χτύπησε στο πρόσωπο. Ο γαμπρός όταν του πάτησα το πόδι, έβγαλε τα στέφανα, με έσπρωξε στον ώμο και βγήκε από τον Ιερό Ναό. Μετά από λίγο το μυστήριο συνεχίστηκε κανονικά», ανέφερε στο patrisnews.com η νύφη, διαψεύδοντας ότι ο άνδρας της τήν χτύπησε στο πρόσωπο.

vradini.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


Πηγή