Αρχική Δυτικη Ελλάδα Το Lake Party απόψε και αύριο στη λίμνη Τριχωνίδα με κορυφαία ονόματα...

Το Lake Party απόψε και αύριο στη λίμνη Τριχωνίδα με κορυφαία ονόματα και δυνατές συγκινήσεις!!

«Το Lake Party έρχεται και μαζί του φέρνει κορυφαία ονόματα. 

Μετά την ανακοίνωση των μεγάλων ονομάτων, το lake party δεν σταματά να μας εκπλήσσει και επιφυλάσσει στους lakers δυνατές συγκινήσεις! 

Προκειμένου να καλύψει όλες τις προτιμήσεις, καταβάλλονται συνεχείς προσπάθειες για να ικανοποιηθούν ακόμη και οι πιο απαιτητικοί και να δημιουργήσουμε μαζί πρωτόγνωρες εμπειρίες και μοναδικές στιγμές μέσα από ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα που θα μας καθηλώσει!

Διατηρώντας έτσι αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών προχώρησε στην ανακοίνωση τριών επιπλέον ονομάτων…

Εδώ και ένα μήνα την ακούμε… παντού!

Στο YouTube έχει «κατασκηνώσει» στα Trends και δεν φεύγει με τίποτα από την πρώτη πεντάδα, μετρώντας πάνω από 3,2 εκατομμύρια προβολές, οι αγορές στα ψηφιακά καταστήματα πέφτουν «βροχή», ενώ έχει «κατακλύσει» τα ραδιόφωνα όλης της Ελλάδας.

Την ίδια στιγμή στο TikTok γίνεται πανικός με το «Είπες» να μετρά πάνω από 6.000 βίντεο και… χιλιάδες ανθρώπους να το αφιερώνουν σε όσους «είπαν, τι δεν είπαν» και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Ο λόγος φυσικά για την Ήβη Αδάμου, η οποία βιώνει μια από τις πιο παραγωγικές στιγμές της καριέρας της κι αυτό… φαίνεται!

Έφτασε λοιπόν η ώρα να σταματήσουμε να την ακούμε απλά και να την απολαύσουμε και από κοντά την Παρασκευή 23 Αυγούστου!

Πού; Στο Lake Party, στην λίμνη Τριχωνίδα!

Ακόμη, την ίδια ημέρα ο Steve onemanshow θα βρίσκεται στη σκηνή του Lake Party με ένα μοναδικό live performance γεμίζοντας μας ενέργεια, συναισθήματα και μαγικές στιγμές!

Τέλος, ο γνωστός και επιτυγημένος Θέμης Γεωργαντάς θα βρίσκεται στην σκηνή του Lake Party την Πέμπτη 22 και Παρασκευή 23 Αυγούστου, για να μας παρασύρει στο μοναδικό dj set που θα παρουσιάσει αποκλειστικά και μόνο για τους Lakers!

Εσείς, θα λείψετε από το πιο διασκεδαστικό πάρτι του καλοκαιριού; 

Για περισσότερες πληροφορίες: https://lakeparty.gr/index.php?route=common/home

Για εισιτήρια εδώ: https://lakeparty.gr/propolisi-eisitirion

image 123650291 (1)

Εδώ και ένα μήνα την ακούμε… παντού!

Στο YouTube έχει «κατασκηνώσει» στα Trends και δεν φεύγει μετίποτα από την πρώτη πεντάδα, μετρώντας πάνω από 3,2 εκατομμύρια προβολές, οι αγορές στα ψηφιακά καταστήματα πέφτουν «βροχή», ενώ έχει «κατακλύσει» τα ραδιόφωνα όλης της Ελλάδας.

Την ίδια στιγμή στο TikTok γίνεται πανικός με το «Είπες» να μετρά πάνω από 6.000 βίντεο και… χιλιάδες ανθρώπους να το αφιερώνουν σε όσους «είπαν, τι δεν είπαν» και στη συνέχεια

Εξαφανίστηκαν.

Ο λόγος φυσικά για την Ήβη Αδάμου, η οποία βιώνει μια από τις πιο παραγωγικές στιγμές της καριέρας της κι αυτό… φαίνεται!

Έφτασε λοιπόν η ώρα να σταματήσουμε να την ακούμε απλά και να την απολαύσουμε και από κοντά! Πού; Στο Lake Party, στην λίμνη Τριχωνίδα!

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου!

Εσείς, θα λείψετε από το πιο διασκεδαστικό πάρτι του καλοκαιριού;

Μαζί της οι μουσικοί:

● Αλέξανδρος Κούρος πλήκτρα – διεύθυνση ορχήστρας, Θοδωρής Πασιαλής μπουζούκι, Γιάννης Λυμπεράκος

● ηλεκτρική κιθάρα, Τάσος Λυμπέρης κρουστά, Κώστας Φράγκος τύμπανα, Αντωνία Τσολάκη μπάσο

● Ηχοληψία: Δημήτρης Γιάλας

● Σχεδιασμός φώτων: Νίκος Λιβανός

● Παραγωγή / Οργάνωση παραγωγής: Solar Productions

image 123650291 (2)
Ο γνωστός και επιτυγημένος Θέμης Γεωργαντάς θα βρίσκεται στην σκηνή του Lake Party την Πέμπτη 22 και Παρασκευή 23 Αυγούστου, για να μας παρασύρει στο μοναδικό dj set που θα παρουσιάσει αποκλειστικά και μόνο για τους Lakers!

Ο Θέμης Γεωργαντάς είναι ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης. Είναι δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, αρθρογράφος και DJ, ενώ έχει πάρει συνεντεύξεις από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του πλανήτη και είναι από τα πιο “θετικά” πρόσωπα της τηλεόρασης, με το κοινό να τον αγαπά και να τον σέβεται ιδιαίτερα.

Μέχρι και σήμερα έχει συμμετάσχει σε αμέτρητα TV shows, φεστιβάλ, εκπομπές κλπ. Από το 2004 μέχρι σήμερα παρουσιάζει κάθε καλοκαίρι σε ετήσια βάση τα μουσικά βραβεία του Mad Video Music Awards, ενώ από το 2006 μέχρι σήμερα έχει αναλάβει και το φεστιβάλ Ημέρα Θετικής Ενέργειας.

Οι μέρες έχουν αρχίσει να μετρούν αντίστροφα. Μην το χάσεις!

Αντώνης Ρέμος - Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Ο Αντώνης Ρέμος, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, δίνει ραντεβού με τους φίλους του, φέτος το καλοκαίρι, σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

 

Μετά από αρκετά χρόνια, ο Αντώνης Ρέμος, μας έδωσε ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ με τραγούδια που έχουν ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί, ένα νέο cd γεμάτο τραγούδια επιτυχίες που θα τον συντροφεύσουν το καλοκαίρι σε όλες του τις συναυλίες. Τραγούδια που με την μαγική φωνή του και την αμεσότητα του, τις μοναδικές του ερμηνείες, θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί του.

 

Πάντα και Ποτέ Live! για την πιο δυνατή συναυλία του καλοκαιριού την Παρασκευή 23 Αυγούστου στο Lake Party, στην λίμνη Τριχωνίδα.

Μεγάλα τραγούδια, μοναδικές ερμηνείες, υπέροχες στιγμές γεμάτες μουσική, χορό και διασκέδαση.

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


Πηγή

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com