Η τέλεια συνταγή!
Υλικά
12 μικρές ντομάτες
250 γραμμάρια βρασμένο φιλέτο στήθους κοτόπουλου
300 γραμμάρια κατίκι
100 γραμμάρια γάλα καρύδας
100 γραμμάρια βούτυρο με γιαούρτι
Φρέσκο ξύσμα λάιμ από 1 1/2 λάιμ
Χυμός λάιμ από 1 1/2 λάιμ
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κουταλιές φρέσκο σχοινόπρασο
1 1/2 κουταλάκι ταμπάσκο
Αλάτι
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τις ντομάτες και κόβουμε μία οριζόντια φέτα, στην κάθε μία, σαν καπάκι.
Τις αδειάζουμε, τις αλατίζουμε και τις γυρίζουμε ανάποδα, για να στραγγίξουν. Ξεψαχνίζουμε το κοτόπουλο και το αναμειγνύουμε με το κατίκι, το γάλα καρύδας, το βούτυρο με γιαούρτι, το ξύσμα και το χυμό lime, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το σχοινόπρασο, το ταμπάσκο, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε και γεμίζουμε με το μείγμα τις ντομάτες. Τις βάζουμε σε πιατέλα, τοποθετούμε το καπάκι τους και τις σερβίρουμε κρύες.
Πηγή