Υλικά:
200γρ τόφου
2 κ.σούπας ταχίνι ολικής
2 κ.σούπας σπόρους chia
½ κ.γλυκού αλάτι
πιπέρι
1/3 κ.γλυκού πάπρικα
½ κ.γλυκού κουρκουμά
1 κ.γλυκού ρίγανη
2/3 κούπας νερό
3κ.σούπας διατροφική μαγιά
10 σπαράγγια
κολοκυθάκια σε λωρίδες
4-5 ντοματίνια
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
Εκτέλεση:
Σε μούλτι χτυπάμε όλα τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε τα σπαράγγια σε ελαιόλαδο και κλείνουμε το καπάκι για 2 λεπτά. Αφαιρούμε από το τηγάνι. Σωτάρουμε τα μισά λαχανικά μας. Κολοκυθάκια, τοματίνια, φρέσκο κρεμμύδι για 2 λεπτά να μαραθούν λίγο. Προσθέτουμε το μίγμα τόπου πάνω από τα λαχανικά και απλώνουμε ομοιόμορφα. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα λαχανικά και τοποθετούμε τα σπαράγγια. Κλείνουμε το καπάκι για 2 λεπτά να ψηθεί από κάτω και αναποδογυρίζουμε προσεκτικά σε πιάτο και βάζουμε ξανά την ομελέτα στο τηγάνι. Κλείνουμε το καπάκι για άλλα 2 λεπτά. Έτοιμη!
Πηγή