Πάτρα: Ελεύθεροι για διακίνηση μεταναστών και ναρκωτικών – Αδέλφια ανάμεσα στους συλληφθέντες

Ελεύθερος αφέθηκε με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή μετά την απολογία του ο 50χρονος, που όπως είχε γράψει η «Πελοπόννησος», συνελήφθη στην Πάτρα για διακίνηση αλλοδαπών. Ο άνδρας με καταγωγή από τη Β. Ηπειρο, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Πατρών, το βράδυ της Τετάρτης, στην Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Παραλίας να μεταφέρει τρεις παράτυπους μετανάστες από το Πακιστάν, από το Μεσολόγγι, όπου εργάζοντας στον τόπο διαμονή τους σε περιοχή της Δυτικής Αχαϊας.

Χθες Δευτέρα 19/02/2024 ελεύθερα αφέθηκαν και τα δυο αδέλφια 23 και 18 ετών αλβανικής καταγωγής που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών και απολογήθηκαν στον ανακριτή. Στον 23χρονος επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Οι νεαροί είχαν συλληφθεί στην πλ. Αγίας Σοφίας να κατέχουν ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης, τις οποίες σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, επρόκειτο να τα διαθέσουν σε χρήστες.

pelop.gr

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή!!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


Πηγή