Πεντανόστιμα και υγιεινά.
Υλικά
1 μεγάλη γλυκοπατάτα, σε λεπτές φέτες
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
½ κουταλάκι του γλυκού καρυκεύματα (αλάτι, ρίγανη, πάπρικα)
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία και στρώστε 2 μεγάλες λαμαρίνες με λαδόκολλα.
Αφού ανακατέψτε τις φέτες γλυκοπατάτας με λάδι και καρυκεύματα, τοποθετήστε τις σε μία στρώση στις προετοιμασμένες λαμαρίνες ψησίματος.
Ψήστε στις πάνω και κάτω σχάρες του φούρνου μέχρι να γίνουν τραγανές, αλλάζοντας θέση τα ταψιά, για περίπου 3 ώρες.
Πηγή