Ένα πεντανόστιμο και ελαφρύ γλυκό.
Υλικά
1 φλ. καρπούζι, κομμένο σε κυβάκια, καθαρισμένο από τα κουκούτσια
1 φλ. φράουλες, κομμένες σε φέτες
1/2 κ.γ. χυμό λάιμ
50g μέλι ή σιρόπι αγαύης
Εκτέλεση
Σε ένα μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά και πολτοποιούμε αρκετά καλά μέχρι να προκύψει ένα ομοιογενές μείγμα και τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου 1 ώρα. Έπειτα, με ένα κουτάλι ανακατεύουμε πολύ καλά ή ξαναμπλεντάρουμε το κατεψυγμένο μείγμα μας. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία ακόμα μία φορά και τέλος αφήνουμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες. Κατόπιν, είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Μπορούμε να σερβίρουμε με σταγόνες μαύρης σοκολάτας, που θα δίνουν την εικόνα των κουκουτσιών του καρπουζιού!
Πηγή