Συνταγή για στραπατσάδα


Εύκολο και νόστιμο ορεκτικό. Υλικά 2 μεγάλες ντομάτες ώριμες, τριμμένες 30ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο μπούκοβο (προαιρετικά) 4 αβγά 80γρ. φέτα, θρυμματισμένη αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο Εκτέλεση: Σε ένα τηγάνι διαμέτρου 26-28 εκ. ρίχνετε την τριμμένη ντομάτα, το ελαιόλαδο και αλατοπίπερο (ή και το μπούκοβο), καλύπτετε με καπάκι και βράζετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι η σάλτσα να […]

Πηγή