Παραδοσιακός μουσακάς


Ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα φαγητά της ελληνικής κουζίνας. Υλικά: Για τη βάση 3–4 μελιτζάνες 3–4 πατάτες λάδι για τηγάνισμα Για τον κιμά 750γρ. κιμά μοσχαρίσιο 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 κονσέρβα ντοματάκια 2 κ.σ. ντοματοπελτέ 1 κ.γλ. ζάχαρη 1 ποτήρι κόκκινο κρασί αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 φύλλο δάφνης […]

Πηγή