Θεσσαλονίκη: Πάτησε το πόδι δημοτικού αστυνομικού επειδή του έκοψε κλήση

Απίστευτο περιστατικό συνέβη σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, στη Λεωφόρο Στρατού.

Ένας 62χρονος πατάει με το αυτοκίνητό του έναν δημοτικό αστυνομικό, επειδή του έκοψαν κλήση, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Την ώρα που δημοτικοί αστυνομικοί βεβαίωναν παράβαση σε 62χρονο για παράνομη στάθμευση σε λεωφορειογραμμή, αυτός επιτέθηκε σε μία αστυνομικό.

«Ξεκίνησε να μου λέει γιατί, ενώ έβαλα τη σειρήνα, δεν περίμενα, που τα βάζω τα λεφτά που παίρνω και ποιος τα παίρνει τα λεφτά. Σε εκείνη τη φάση του εξήγησα πως δεν τα παίρνω εγώ τα λεφτά κι εάν έχει πρόβλημα μπορεί να μεταβεί στο δημαρχείο», δήλωσε η δημοτική αστυνομικός, Ελεονώρα Παπαδάκη.

Ο οδηγός μετά την βεβαίωση της κλήσης, πλησίασε την αστυνομικό και την πίεζε να την πάρει πίσω και να τη σβήσει, με πρόθεση να τη βάλει στα ρούχα της ή να την αφήσει στη μηχανή της.

Τελικά, ο οδηγός πήρε την κλήση και έφυγε εξυβρίζοντας με χυδαίο τρόπο και κάνοντας απρεπείς χειρονομίες προς τους αστυνομικούς. Σαν να μη έφταναν αυτά, χτύπησε έναν άλλον συνάδελφό τους που έκανε τη δουλειά του λίγα μέτρα μακριά από το συμβάν, με το αυτοκίνητο του.

Ο οδηγός έχει συλληφθεί και η δικογραφία περιλαμβάνει τις κατηγορίες για σωματική βλάβη και της απειλής και εξύβρισης υπαλλήλων. Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο για τις πρώτες βοήθειες καθώς υπέστη θλάση.


Πηγή