Γιώργος Mπαρτζώκης: «Άνοιξαν τα μεγάφωνα την Καθαρά Δευτέρα και ακουγόταν μουσική»

O Γιώργος Mπαρτζώκης, δικηγόρος πολυτραυματία, μίλησε στο «LIVE NEWS» και στον Νίκο Ευαγγελάτο για τις καταγγελίες που έχει δεχτεί αναφορικά με τα πάρτι που φαίνεται να έκαναν οι σταθμάρχες την ώρα της υπηρεσίας τους.

«Ήταν υποχρέωση μου από τη στιγμή που ανέλαβαν υπόθεση πολυτραυματια. Η νέα μαρτυρία και η πιο σοβαρή ήρθε τη δεύτερη μέρα. Ένας χομπίστας μας κάλεσε και μας είπε πως ξέρει τα αίτια του δυστυχήματος. Συγκεκριμένα, μας είπε πως στο σταθμαρχείο τα παιδιά τα σκότωσαν γιατί ήταν όλοι πιωμένοι».

Ο κ. Μπαρτζώκης δήλωσε πως του έχουν γίνει καταγγελίες για πάρτι και για αλκοόλ μέσα στο σταθμαρχείο.

«Ένας που έχει μία ροπή προς αυτή τη κατάσταση δεν το κάνει μία φορά. Όπως είπε και η καθαρίστρια, αυτό γινόταν δύο χρόνια. Πρέπει να ανοίξουν τα στόματα. Πριν λίγες μέρες, μου ήρθε μία ακόμα καταγγελία από έναν ταξιτζή. Μου είπε πως είχε μεταφέρει μπύρες στο σταθμαρχείο», είπε αρχικά.

«Άνοιξαν τα μεγάφωνα της αναγγελίας των επιβατών την Καθαρά Δευτέρα και ακουγόταν μουσική και πάρτι. Δίπλα από στο σταθμαρχείο, υπάρχει μία καφετέρια από την οποία μας είπαν πως οι σταθμάρχες καθόντουσαν εκεί και πίνανε», πρόσθεσε.


Πηγή